|
|
|
Witam!!
Czy przedłużałyście może rzęsy w STW? Jeśli tak to gdzie i czy byłyście zadowolone? Co sądzicie o Studio Zdrowia i Urody na Krzywej?? Pytanie zbiorcze he ;) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja przedłużałam w Salonie Ladys na Czarnieckiego, jestem mega zadowolona! Super się trzymają, uzupełniam co 5 tygodni
|
|
|
|
|
CYTAT Ja przedłużałam w Salonie Ladys na Czarnieckiego, jestem mega zadowolona! Super się trzymają, uzupełniam co 5 tygodni ile kosztuje??? pozdrawiam |
|
|
|
|
CYTAT Ja przedłużałam w Salonie Ladys na Czarnieckiego, jestem mega zadowolona! Super się trzymają, uzupełniam co 5 tygodni no czy ja wiem zrobilam raz i podziekuje temu salonowi. Zdecydowanie SARA w Rozwadowie lepsza o 1000000% |
|
|
|
|
też raz robiłam na Czarnieckiego i również podziękuję.
fakt faktem rzęsy fajnie mi zrobiła, gęsto i w ogóle ale to tylko efekt paru dni, później stopniowo mi odpadały, wytrzymały ponad miesiąc, ale teraz mam koszmarne rzęsy nie wiem co to za specyfik(klej,rzęsy), 1 raz tak miałam, nigdy wcześniej mi się tak nie zdarzało. Teraz moje rzęsy mają zaledwie 1mm nie idzie tego pomalować. |
|
|
|
|
ciekawa jestem czy da się to samemu robić?
|
|
|
|
|
A ja rzęsy "przedłużyłam" sama Kupiłam w aptece pewien specyfik i po dwóch tygodniach codziennego stosowania rzęsy były zdecydowanie dłuższe i bardziej gęste. Teraz kosmetyku używam od czasu do czasu. Z efektów jestem bardzo zadowolona, a kosztowało to ok. 25 zł.
Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|
Dołączył: 10 Paź 2009r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
ziuta co to za 'specyfik' ?
Dużo wiesz, skoro mówisz.. ŻYCIE JEST SUKĄ ! |
|
|
|
|
To po prostu Regenerum do rzęs (regeneracyjne serum)
Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|
|
|
|
Ja polecam panią Magdę obecnie salon Mania wyglądania. Robiłam u niej w zeszłym roku i byłam bardzo zadowolona.
Oczywiście efekt utrzymuje sie do miesiąca ale jest to naturalne, ponieważ taka jest żywotność naszych rzęs. Na co dzień nie zauważamy tego, ale wypada nam kilka dziennie. Tak samo dzieje się gdy mammy zrobione rzęsy metoda 1:1. Co do regeranarcji, keidy wszytskie już wypadną i nie uzupełniamy wygląda to faktycznie niespecjlanie. Ale może to być spowodowane przyzwyczajeniem, ze codziennie w lustrze widzimy efekt wow, a kiedy mamy juz swoje to wydają sie bardzo króciutkie. Ja po "odstawieniu" na jakis czas stosowałam olejek rycynowy codzienie i serum na rzęsy. Należy pamiętać ze czasem nalezy zrobić odpoczynek naszym rzęskom |
|
|
|
|
Przedłużenie rzęs jak wygląda cenowo. I gdzie najlepiej zrobić. Pytam bo jestem tu tylko na wakacje a na stale mieszkam za granica izbytnio się niw oeientuje
|
|
|
|
|
https://www.facebook.com/impressionstw Polecam!
|
|