|
![]() |
|
A czy jest aktualnie w Tesco w salonie promocja na zimowe mydło za zakupy od 30 zł i zimowy kremik za zakupy od 20 zł?
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Post gagoli jest usunięty, ale napisała, że mimo promocji ogłoszonej przez centralę i pomimo plakatu w sklepie produkty nie były przyznwane klientkom od ustalonych cen tylko sklep ustalal swoje zasady, które nie miały nic wspólnego z sieciowymi ustaleniami.
O masakra ![]() |
|
Dołączył: 7 Paź 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Dopóki plakat jest to tak obowiązuje, później jest on usuwany, jesli by tak było cały czas, po tygodniu nie było by gratisów w cale. Przyjdzie ktoś zrobi zakupy za 100 zł i nie dostanie nic. Każda promocja jest do wyczerpania zapasów.
|
|
|
![]() |
|
Śmieszna jesteś. Byłam w salonie i był plakat, że od 30 zł PREZENT. Owe prezenty stał przy kasie i ja go nie otrzymałam (specjalnie zrobiłam zakupy za 40 zł). Plakat wisiał nie na wejściu, a na środku małego stoliczka, który macie na środku salonu. Po cholerę robicie promocję, której nie ma? Jeśli w między czasie zmieniacie zasady to usuwajcie plakat. A plakat usunięty NIE BYŁ.
Jeśli jest promocja od 30 zł to każdy klient od 30 zł powinien z niej skorzystać. Jeśli promocja się kończy to zdejmuje się plakaty i koniec, a ten co kupi za 100 zł po wyczerpaniu zapasów przyjdzie później to chyba oczywiste, że na promocję się już nie załapie. Wy plakatów nie zdejmujecie tylko ukrywacie w mało widocznym miejscu i zmieniacie zasady według własnego widzi mi się. |
|
|
![]() |
|
Promocja jest. Albo nie ma. Jak się coś ogłasza na Polskę to ma być i koniec. Psim obowiązkiem organizatora, jest takie logistyczne zorganizowanie promocji by, wszystko było tak jak napisane. Więc albo trzeba zamienić opis zasad, albo zapewnić wystarczającą ilość gratisów. Inaczej to jest OSZUSTWO. Koniec.
|
|
|
![]() |
|
Jeśli się produkty promocyjne kończą to się kończy promocję. Każda promocja jest do wyczerpania zapasów. Szanowana gadola zapomniała zdjąć plakat z salonu i ma pretensje, że ludzie się wkurzają. Sory, weszłamm przeczytałam, że za 30 zł dostanę prezent to zwiększyłam zakupy, a przy kasie zostałam oszukana.
Gadola tu chodzi o zasady a nie o kremy i żele pod prysznic, które macie dla klientów. Jak nie umiecie zdjąć plakatu po wyczerpaniu zapasów to zamknijcie sklep skoro nie umiecie go prowadzić. |
|
|
![]() |
|
Ja tam jestem bardzo zadowolona z tego sklepu, oraz Pań tam pracujących. Jestem stałą klientką i zawsze potrafią dobrze doradzić, znają produkty że mało mi oczy na wierzch nie wyszły jak jedna mi opowiadała o produktach. Kosmetyki są super. Czy gratisy by były czy nie, to i tak bym tam chodziła. Wszystko ładnie poukładane, czyściutko. Powiem szczerze ze pierwszy sklep w którym sprzedawczynie mają taką wiedzę. Za nic nie chciałabym żeby go zamykali!
Moderowano przez: panna_pina Aku85=gadoola=magnolia 3 konta w jednym wątku?sciana
|
|
|
![]() |
|
Uwielbiam ten sklepik.Panie są bardzo pomocne i miłe.Znaja produkty, wiedzą co doradzić.Jest super
![]() |
|
|
![]() |
|
świetny sklepik. wszystko w jednym miejscu, ceny rewelacyjne a obsługa nie narzuca sie jak w innych drogeriach. polecam
|
|
Dołączył: 7 Gru 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
czarna999, tylko po to założyłaś sobie profil na SM by to napisać? czyż to nie jest reklama?
![]() :) |
|
|
![]() |
|
Ten sklep nie potrzebuje specjalnej reklamy.Naprawde jest super.
|
|
|
![]() |
|
CYTAT czarna999, tylko po to założyłaś sobie profil na SM by to napisać? czyż to nie jest reklama? ![]() Gdybys śledził troszeczke forum, to wiedziałbys ze zalozylam konto zeby zadac pytanie odnosnie krawiectwa ![]() a moja wypowiedz to tylko opinia zadowolonej klientki ![]() |
|
|
![]() |
|
W Auchan były ostatnio żele pod prysznic z Ziaji za 3,99 zł
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Należy omijać ten sklep za lekceważące i niepoważne podejście do klienta w sprawie promocji.
|
|
|
![]() |
|
Do mnie nikt lekceważąco nie potrzedł, a promocje są fajne i zawsze cos dodatkowo dostanę. Nie mam żadnego problemu, w rosmanie czy innych drogeriach nic nigdy nie dostałam. Często jest tak ze sprzedawczynie gratisy i próbki zgarniają dla siebie. W Ziaji zawsze dostaje i próbki i gratisy. Jeśli ktos jest oburzony ze raz czegoś nie dostał to juz jego problem, ja nie po to robie tam zakupy. Miałam problem i Panie bardzo mi pomogły. Przede wszystkim znaja swoje produkty, co zdaza sie bardzo rzadko i za to wielki szacun!
czortunio Rób zakupy w innych drogeriach, na pewno cos dostaniesz, i zadowoli cie jakoś obsługi pfff . -_- Moderowano przez: panna_pina Aku85=gadoola=magnolia 3 konta w jednym wątku? |
|
|
![]() |
|
Przestań pierniczyć dziewczynko z saloniku.
CYTAT Jeśli ktos jest oburzony ze raz czegoś nie dostał to juz jego problem, ja nie po to robie tam zakupy. To problem sprzedającego, który organizuje promocje, a później OSZUKUJE ludzi nie dając im tego co im się NALEŻY. Następnym razem jak jest promocja to się proszę do niej stosować. Tyle. Przejżyj sobie forum jakie jaja były w Waszym saloniku. Żenada, za marną próbkę zrażać do siebie klientów. |
|
|
![]() |
|
coś ci sie kolego pomyliło
![]() Pomyliłes mnie chyba z gadoola czy jakos tak. :] Moderowano przez: panna_pina Aku85=gadoola=magnolia 3 konta w jednym wątku?
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT coś ci sie kolego pomyliło ![]() Pomyliłes mnie chyba z gadoola czy jakos tak. :] Raczej związek ze sklepem masz. Założyłaś konto 19 lutego, odkopałaś temat po ponad dwóch tygodni wychwalając panie tam pracujące jak i cały sklep i większość postów naklepałaś w tym temacie. Komu chcesz kit wcisnąć? Ludzie tacy głupi nie są. Inna sprawa, że sklep jest ok, nie zachwyca i nie drażni. Dobrze, że jest, kobitki są happy. |
|
|
![]() |
|
CYTAT coś ci sie kolego pomyliło ![]() Pomyliłes mnie chyba z gadoola czy jakos tak. :] Jasne, że nie jesteś gadoolą. To, że piszecie z tego samego stałego IP jest czystym przypadkiem. +20 za rozdwojenie jaźni. |
|
|
![]() |
|
Droga ekspedientko, zamiast zakładać kolejne konta i udawać zadowoloną klientkę i wychwalać swoją wiedzę przyznaj rację, że daliście ciała z ostatnią promocją. Któraś z was zapomniała zdjąć plakat i to nie ulega wątpliwości. Wiem bo sama widziałam tą promocję na fb i spejcalnie poszłam zrobić zakupy. Zrobiłam zakupy za 60 zł i pytałam czy mogę podzielić paragon na dwa żeby skorzystać z promocji podwójnie. Wtedy powiedziałyście, że prmocja jest już od 50 zł (a z plakatu wynikało, że od 30). Więc przyznaj rację, a nie obwoniasz wszystkich dookoła, że są pazerni na Twoją promocję, bo promocja jest po to, aby przyciągać klientów i z tego powinnyście się cieszyć.
Droga ekspedientko nie popadaj w samozachwyt nad salonem Ziaja bo sukces tego sklepu należy do marki, któa produkuje dobre i polskie kosmetyki. Wasza wiedza o produktach jest z całym szaczunkiem o dupe rozbić, bo to co trajkoczecie można przeczytać z tyłu opakowania. Oczywiste jest to, że nie powiesz klientce, że w Twoim sklepie nie ma dla niej odpowiedniego produktu. Przychodzi ktoś i mówi, że ma cerę mieszaną. Co jej polecisz? Liscie manuka, serię ogórkową, maseczkę z liśćmi zielonej oliwki, ewentualnie cos z serii pro. Co do waszych cen. Macie po prostu drogo. Tonik z serii pro u was ponad 20 zł, na allegro 11. Peeling bardzo mocny u was prawie 30 na allegro jakieś 12. Do waszych salonów chodzę po kosmetyki, których cen nie zawyżącie, całą resztę kupuję na allegro. Narzekasz, że w innych drogeriach nie ma gratisów. Weźmy pod uwagę rossmanna. Oni co 2 tygodnie wypuszczają gazetki ze świentymi cenami. I jakoś nie ma tam problemu. Kosmetyki się kończą jest pusta półka i tyle. Nawet promocje -40% raz w roku można spotkać i do sklepu ledwo da się wtedy wejść. Więc zrozumcie, że promocje są po to, aby przyciągać klientów. Wy zapewne macie z góry założone, że gdy asortyment się kończy macie podwyższać progi zakupowe. Każdy orze jak może, ale zdejmujcie wtedy plakaty. Założyłaś milion kont, a w żadnym nie napisałaś, że się wtedy pewnie pomyliłyście i ktoś to przeoczył. |
|
|
![]() |
|
Co to za podwyższanie progów zakupowych ? To jawne złodziejstwo jeśli w tym samym czasie na profilu Ziaja Polska widnieje inna informacja.
My konsumenci nie godzimy się na takie praktyki. Wyciagamy największą i najskuteczniejszą broń. Nie kupujemy. |
|
|
![]() |
|
A ja darmowymi próbkami do zakupionych kosmetyków się załamałam ;-)Dlaczego? Jestem po 30 stce ,pani w sklepie zapytała przy kasie czy chcę próbki,owszem, pani zrobiła rzut oka na moja facjatę i nawtykała mi ich dużo do torebki z zakupami,wyszłam z bananem na buzi :-)Potem przeglądam te specyjały i co- krem 20+,krem 50+ ehhh średnia mi wyszła w sam raz ale głowię się które partie twarzy mam 20 a które 50???????:-) A tak poza tym to sklepik ok:-)
\"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu. \" |
|
|
![]() |
|
Płyn do kąpania dla dzieci i niemowląt w saloniku Ziaja w Tesco 19,00 zł - taki sam płyn w aptece Nova w Rozwadowie 11,12 zł
|
|
|
![]() |
|
jak policzę koszt benzyny i czas by jeżdzić po jeden tańszy płyn to wolę jedno miejsce, jeden sklep i duże zakupy z których koniec końców jestem zawsze zadowolona. bo sklep ziaja w tesco wg mnie jest naprawdę w porządku. Strasznie się tu go czepiacie ale jeszcze się taki nie urodził by ...
|
|
|
![]() |
|
Jeśli mówisz to jednym produkcie to tak, ale jeśli ktoś ma czas i chce kupić kilka produktów to oszczędność jest kilkudziesięciu złotych.
A swoją drogą w głowie nie mieści mi się sytuacja, która pojawiła się w tym wątku: -najpierw gadoola wypowiada się jako ekspedientka -później pojawia się użytkownik akuku58, który obsmarowuje jedną z pracownic saloniku -dalej gadoola i akuku58 dyskutują sami ze sobą A na końcu okazuje się, że te dwa konta (a właściwie 3 bo magnolia89 to to samo co gadoola i akuku58) to jedna i ta sama osoba. Jakim trzeba być okropnym, żeby zakładać konto tylko po to, aby pojechać po swojej koleżance z pracy? Droga gadoolo tak się wypowiadałaś chętnie do tej pory to weź mi to wytłumacz. |
|