|
|
|
Jak można zrobić takie świństwo swojej koleżance z pracy , co trzeba mieć w głowie podszywając się pod trzy różne osoby/konta , żeby podnieść swoje ego super sprzedawcy . Po drugie co to za pożądki , że byle sprzedawca ustala swoje promocje . Z tego co mi wiadomo scieć sklepów ziaja w całej Polsce ma wszędzie takie same i mniej więcej w tym samym czasie te same promocje . Skoro tak obsmarowujesz koleżanke z pracy to ciekawe co mówisz na temat swojego szefa ? Sklep ziaja fajny zawsze go odwiedzam , lecz nie ukrywajmy zepsółaś dziewczyno renome tej firmy ... Ciekawe co powiedziałby na to twój szef .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciekawe, która to sucz taka
|
|
|
|
|
Jestem po piwie ale skoro ktoś najeżdża na tą blondi a tam pracują dwie dziewczyny ruda i blondi to chyba rudzielec...
|
|
|
|
|
A to Ci ciacho
A co w tej kwestii ma do powiedzenia Gadola nasza Zamilkła coś, a tyle miała do powiedzenia |
|
|
|
|
Co za fałszywa osoba !!!! jesli to ta ruda to ciekawe jak teraz patrzy w oczy kolezance z pracy....ciekawe czy firma ZIAJA zdaje sobie sprawe jakiego ma pracownika..
|
|
|
|
|
Czy mozna w ziaji dostac karty podarunkowe i serie Pro kupowac normalne?
|
|
|
|
|
haha...jaka suptelna zmiana tematu pewnie Gadola załozyla czwarte konto
|
|
|
|
|
ale jezdzicie po tej dziewczynie - masakra
nic takiego strasznego nie zrobiła a wy jak hieny... tylko napierdzielać na innych umiecie bez opamietania |
|
|
|
|
I to ludzie z prawie zerowym dorobkiem forumowych.Leczą własne kompleksy w ten sposób.Żenada.
|
|
|
|
|
Dokładnie, nawet nie można zadać pytania na temat, jak sama nazwa mówi ZAKUPÓW!
|
|
|
|
|
Pencu11 - przecież zadałeś pytanie
CYTAT Czy mozna w ziaji dostac karty podarunkowe i serie Pro kupowac normalne? Biorąc pod uwagę te jaja z promocjami w stalowowolskiej Ziai, to bym powątpiewał. |
|
|
|
|
CYTAT ale jezdzicie po tej dziewczynie - masakra nic takiego strasznego nie zrobiła a wy jak hieny... tylko napierdzielać na innych umiecie bez opamietania Zobacz, toczył się spokojny wątek na temat zakupów. Wątek był martwy do sierpnia. W połowie września gadoola odkopała go, specjalnie założyła konto, żeby pojechać po swojej koleżance. Ja bym taką uwagę wzięła bardzo do siebie i dałoby mi do myślenia co robię źle, że klienci się o mnie tak wypowiadają. Nie zdziwiłabym się jakby te dwa konta to była właśnie poszkodowana blondynka. Hieną okazała się gadoola, że wykorzystała forum i anonimowość żeby uprzykrzyć komuś życie. |
|
|
|
|
A ja jestem ciekawa jak one teraz sie dogaduja w pracy.
Życzę powodzenia wszystkim Niech wam się farci Co by się nie działo Na pewno se poradzisz Spełniaj swe marzenia Użyj swojej wyobraźni Niech mocna wiara w siebie Do celu Cię prowadzi |
|
|
|
|
Słyszałam, że w punktach Ziaja ceny niektórych produktów są sporo wyższe niż w Rossmannach lub na Allegro. Czy możecie dziewczynu powiedzieć w jakiej cenie jest tam:
-peeling pro bardzo mocny -tonik pro antybakteryjny bezalkoholowy -krem maska z serii pro z ceramidami pod oczy -maska oczyszczająca z serii pro z glinką zieloną + mikrodermabrazja Z góry dzięki za odpowiedzi! |
|
|
|
|
Byłam wczoraj po południu w salonie Ziaja, była bardzo miła i pomocna młoda dziewczyna (wnioskuję po 3-5 minutach spędzonych w sklepie). Kupiłam plyn do higieny intymnej i krem, razem 20 złotych. Dostałam 6 próbek, z czego połowa była z tej samej serii co krem Ot, taka zachęta do zakupu. Zawsze jestem zadowolona z zakupów a oferowane darmowe próbki jeszcze bardziej mnie do nich zachęcają
Ps. Nawet kosmetyki dla dzieci sa super! |
|
|
|
|
Sklep drogi, opłaca się tam tylko chodzić po rzeczy, które nie są w innych drogeriach dostępne. Ekspedientka pyskata, jedyny argument sprzedażowy to to, że ona daje próbki za darmo... Bez kitu, jak poprzednio wydałam tam ponad 100 na Ziajkę to była milusi. Jak przyszłam po pierdołę, która gdzie indziej kosztuje po 10 zł, a u nich 14 i powiedziałam, że to drogo laską stała się bezczelna. Polecam Hebe, tam mają przynajmniej miłą obsługę i dobre ceny.
|
|
|
|
|
a może miała gorszy dzień? Ja tam chodzę i zawsze jest przyjemna atmosfera Hebe też fajna drogeria.
Świetny krem na biust https://frashe.pl Sprawdź! |
|
|
|
|
CYTAT Co za fałszywa osoba !!!! jesli to ta ruda to ciekawe jak teraz patrzy w oczy kolezance z pracy....ciekawe czy firma ZIAJA zdaje sobie sprawe jakiego ma pracownika.. zajmij się garami |
|
|
|
|
CYTAT zajmij się garami Wysłany: 18 Marz 2015r. 10:17 |
|
|
|
|
CYTAT Sklep drogi, opłaca się tam tylko chodzić po rzeczy, które nie są w innych drogeriach dostępne. Ekspedientka pyskata, jedyny argument sprzedażowy to to, że ona daje próbki za darmo... Bez kitu, jak poprzednio wydałam tam ponad 100 na Ziajkę to była milusi. Jak przyszłam po pierdołę, która gdzie indziej kosztuje po 10 zł, a u nich 14 i powiedziałam, że to drogo laską stała się bezczelna. Polecam Hebe, tam mają przynajmniej miłą obsługę i dobre ceny. Zgadza się... Chociaż te ceny to nie ich wina, to jednak powinny wiedzieć jak się zachować względem klienta. Poza tym brak wiedzy na temat składu produktów.. |
|
|
|
|
To jest salon firmowy, tak jak częsci do samochodów w firmowym jest ładnie miło ale trzeba za to dopłacić. Firma nie może w swoich salonach mieć lepszych cen niż u pośrednika bo był problem
|
|
|
|
|
A czy ktoś wie, gdzie teraz jest salonik Ziaji w Stalowej?
|
|
|
|
|
teraz salonik Ziaja mieści się w pawilonach/domkach pod wiaduktem naprzeciwko biedronki na okulickiego
|
|