|
|
|
Witam
Czy ktoś wie co się dzieje z Czesławem Flisem. Miałam umówioną wizytę,ale na gabinecie została wywieszona kartka,że nieczynne do odwołania.Nie mogę wogóle dodzwonić sie do niego ani na komórke ani na stacjonarny. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
z tego co mi wiadomo Flis miał jeszcze do tego tyg.urlop-może się po prostu przedłużył,bo w poniedziałek jestem zapisana na wizyte a nikt nic nie odwoływał.
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Moderowano przez: Jacek No proszę cię...
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
Mi też nikt nie odmawiał wizyty.Poprostu pojechałam na wizyte i gabinet był zamknięty,wisiała tylko kartka,że nieczynny do odwołania.Także sprawdz sobie anna22 czy ta wizyta będzie aktualna,bo ja od tamtej pory nie mogę sie dodzwonić do lekarza.
|
|
|
|
|
Jak dla mnie zwykłe olewanie pacjentek...
Byłam umówiona na czwartek (wizyta w ciąży). Do tej pory brak kontaktu... Poczekam, ewntualnie zmienię lekarza... |
|
|
|
|
Moderowano przez: kamil Nie na temat.
Dyskusja z fanatykami i ślepymi wyznawcami jest bezsensowna. |
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
Moderowano przez: kamil 2.1. treści o charakterze obraźliwym, naruszających obowiązujące ogólnie przyjete normy etyczne
2.2. treści ironizujących, prześmiewczych lub złośliwych, stanowiących przejaw braku szacunku Za usuwanie wpisów moderacji +20%. Dyskusja z fanatykami i ślepymi wyznawcami jest bezsensowna. |
|
|
|
|
CYTAT Jak dla mnie zwykłe olewanie pacjentek... Byłam umówiona na czwartek (wizyta w ciąży). Do tej pory brak kontaktu... Poczekam, ewntualnie zmienię lekarza... Ewa od dzis dr Flis powrócił po urlopie do pracy.Wiem,bo bylam na wizycie. |
|