|
|
|
witam poszukuję używanego garażu blaszaka w rozsadnej cenie... proszę o wiadomość
Nie żałuj tego, czego pragniesz. Żałuj marzeń, których bałeś się spełnić... |
|
|
|
|
Nie żałuj tego, czego pragniesz. Żałuj marzeń, których bałeś się spełnić... |
|
|
|
|
co meline dla alkoholika chcesz tam zrobic?
Moderowano przez: panna_pina 2. Zabronione jest w szczególności publikowanie:
2.2. treści ironizujących, prześmiewczych lub złośliwych, stanowiących przejaw braku szacunku |
|
|
|
|
CYTAT co meline dla alkoholika chcesz tam zrobic? Moderowano przez: panna_pina 2. Zabronione jest w szczególności publikowanie: 2.2. treści ironizujących, prześmiewczych lub złośliwych, stanowiących przejaw braku szacunku A CO PISZESZ SIĘ Nie żałuj tego, czego pragniesz. Żałuj marzeń, których bałeś się spełnić... |
|
|
|
|
przerabialem ten temat na wakacjach, mozesz kupic blaszaka nowego wym 3x5 okolo 1300-1500 zl jest firma z rzeszowa przyjezdzaja i skladaja garaz, lub tak jak ja szukac po ogloszeniach lokalnych i moze ktos bedzie chccial sprzedac, ja akurat kupielm za 800 uzywke
altanki,szafy,huśtawki,place zabaw,budy, meble ogrodowe - wyrobyzdrewna@poczta.onet.pl |
|
|
|
|
CYTAT przerabialem ten temat na wakacjach, mozesz kupic blaszaka nowego wym 3x5 okolo 1300-1500 zl jest firma z rzeszowa przyjezdzaja i skladaja garaz, lub tak jak ja szukac po ogloszeniach lokalnych i moze ktos bedzie chccial sprzedac, ja akurat kupielm za 800 uzywke fajnie że Tobie się udało kupić ja też szukam na ogłoszeniach ale narazie lipa :( ... jak cos nie jest potrzebne to jest tego pełno a jak potrzeba to lipa bo wtedy ciężko coś znależć :( dzięki za normalną odp Nie żałuj tego, czego pragniesz. Żałuj marzeń, których bałeś się spełnić... |
|
|
|
|
Sprzedam garaż blaszany tzw. blaszak z dachem dwuspadzistym używany przez 1 rok. Wymiary 3 m na 5 m. Stan bardzo dobry. Wykonany z blachy ocynkowanej.
tel. kom.: 512 487 696 altanki,szafy,huśtawki,place zabaw,budy, meble ogrodowe - wyrobyzdrewna@poczta.onet.pl |
|
|
|
|
ogl z niska z 21.09 moze atulane jeszcze
altanki,szafy,huśtawki,place zabaw,budy, meble ogrodowe - wyrobyzdrewna@poczta.onet.pl |
|