|
|
|
Witam
Czy może ktoś wie gdzie w okolicach Stalowej Woli w miarę dobrze i nie drogo pomalowac całego seicento? ile cirka za taka usługę trzeba zapłacić? Dzięki |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
No mi sie wydaje ze z 3 do 4tys
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
ojojoj, porządne pomalowanie całości przekroczy wartość smaochodu w tym przypadku.
Chyba, że takie powierzchowne, bez zmiany koloru ... to może ktoś zrobi po taniości ... ale to będzie "takie se". |
|
|
|
|
Zależy do czego ten sej bo jak do jazdy na co dzień bez zmiany koloru około 2 tys trzeba liczyć a tak 350 za element
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
to wszystko zalezy od stanu auta jego koloru (metalik czy akryl)jak chcesz konkretnych info to dzwon lub pisz 503674546
|
|
|
|
|
Nie musi być ekstra - do jazdy na co dzień do pracy. bez zmiany koloru - nie metalik> Słońce spaliło lakier.
|
|
|
|
|
Jeśli lakier tylko od słońca "spłowiały", to nie ma co się od razu porywać na lakierowanie. Na początek proponuje spróbować wypolerować autko za pomocą pasty polerskiej lekko ściernej (np. sonax - dostępna w Tesco). Zajmie to pewnie z pół dnia, ale jeśli autko nie było dotąd polerowane - powinno pomóc. Kilka lat temu trenowałem to na czerwonym fiacie siena, a efekt był bardziej niż zadowalający. No i koszt - coś około 30 zł + kilka godzin pracy.
|
|
|
|
|
dostałeś info na PW jak coś to pisz
|
|
|
|
|
Sorki, że dalej drążę temat ale ten lakier nie jest tylko zmatowiały gdyby tak to pół biedy, a autko jest czerwone a miejscami widać połacie prawie białe. na dachu to nawet prawie białe pasy po obu stronach i wyczuwalne nierówności. myślicie , że w tej sytuacji polerka? Jeśli tak to spoko bo mam w tym wprawę.
|
|
|
|
|
Jeśli masz przebarwienia, tzn że lakier odpażyło, daj kilka fotek będzie łatwiej. Z tego co piszesz trzeba lakierować.
|
|
|
|
|
no dokladnie jak zubr mowi a jak chcesz na sztuke zrobic to ja sie na to nie lapie albo robic dobrze albo wcale a za materialy i tak trzeba zaolacic
|
|
|
|
|
No tak myślałem. Dzięki za wsparcie.
Nie pili mnie na razie to malowanie ale pomału poszukam funduszy i kogoś kto zrobi to w znośnej cenie bo rzeczywiście jak piszecie to malowanie = obecna cena auta to się nie opyla. |
|