Dołączył: 29 Paź 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 60% |
|
|
|
6 Października 2013 roku w Miejskim Domu Kultury w Stalowej Woli będą mogli Państwo zobaczyć fascynujący musical operowy "Upiór w Operze" (Phantom of the Opera). Cena biletu - 80 złotych. Godzina 18:00.
Jeżeli ktoś jest przy kasie, warto pójść |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bilety mam już od miesiąca.
Przy czym warto wiedzieć, iż musical nosi tytuł "Phantom", oparty jest na powieści Gastona Leroux „Upiór w operze”, a muzykę skomponował Maury Yeston (a nie powszechnie znany „Upiór w Operze – The Phantom of the Opera” Andrew Lloyd Webbera). (więcej: http://www.mdkst(...)mdk.html ) Niemniej, na pewno warto się wybrać. Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|
|
|
|
Teraz jakoś nikt tego nie usuwa z forum, ale jak byył link o wyjeździe na pokazy lotnicze, to od razu to usunęliście... to do Was ze SM kieruje to...
Oczywiście, że pójdę na ten spektakl, a i na pokazach lotniczych byłem, bo nalezy wyjść z domu i zobaczyc co nieco wiecej niz teściowej gacie na balkonie paląc ciagle to ostatniego papierosa wziętego od sąsiada... |
|
|
|
|
Trick..nie bój nic ... pewnie nie długo i ten temat zniknie gdy MDk sypnie kasą za reklamujący ten musical pseudo materiał . Tematy na SM znikały i będa znikać . Bo tu beton i PRL wiecznie zywy .
|
|
|
|
|
Mi tam temat nie przeszkadza. Gdyby nie dziecko chętnie bym się wybrał
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
łaaaa z checia bym poszla.............gdyby bylo mnie stac:(
|
|
|
|
|
Właśnie ja też bym z chęcią poszedł, i jeszcze zabrał ze sobą Patrychę, gdybym tylko miał pieniądze :(
|
|
|
|
|
a mowia ze pieniadze szczescia nie daja..
|
|
|
|
|
"Pieniądze szczęścia nie dają ale pozwalają wygodnie być nieszczęśliwym"
Naprawdę chciałbym pójść z tobą na tego "Upiora". Właśnie z tobą, Pati. |
|
|
|
|
Wszystko fajnie tylko dlaczego takie ceny?
|
|