|
|
|
Witam proszę o pomoc w znalezieniu szybkiego i w miare taniego szewca w Stalowej, zależy mi na czasie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hala Targowa i na białych blokach wporządku gość, koło siłowni TopGym.
|
|
|
|
|
Jeśli dobry to tylko na Przemysłowej. Ale cenowo się nie orientuję czy jest tańszy od tego na hali czy nie.
|
|
|
|
|
CYTAT Jeśli dobry to tylko na Przemysłowej. Codziennie śmigam po Przemysłowej i żadnego zakładu szewskiego tam nie widzę. A najlepszy zakład szewski w Stalowej to zakład Pana Szwajki na ulicy Klasztornej. Zjadł owoc z drzewa poznania i ten smak na zawsze pozostanie mu w ustach. Henry James |
|
|
|
|
the best pan Szwajka z Klasztornej!
ja tą opinię potwierdzam,to zakład z tradycjami to raz,znają się na rzeczy to dwa!Polecam! ..........raz ta firmę "zdradziłam' ,i buty zostały gdzie indziej zniszczone zupełnie-a oddalam tylko zamszowe kozaki do wymiany felków, nie pytając się inny szewc,pomalował mi obcas paskudną czarną farbą,fleki też były brzydko wymienione,a cały zamsz "upaćkany" |
|
|
|
|
Również polecam tylko Pana na ulicy Klasztrornej, szybko ale równie solidnie wykonuje swoją prace, i potrafi doradzic. Jedyny z którego jestem zadowolona w Stalowej
|
|
|
|
|
Przepraszam za błąd, właśnie o tego mi chodziło.
|
|
|
|
|
Również polecam zakład na klasztornej. Nigdy się nie zawiodłam
|
|
|
|
|
a co z punktem w kauflandzie co myślicie???
|
|