|
|
|
Pilnie szukam ksiązki elektrotechnika Stanisława Bolkowskiego. Czy wiecie gdzie w stalowej mozna ją kupić? A moze ktos chciałby odsprzedac? Teraz jest kilka wydań jakby ktos wiedzial czy tresc w starym i nowym jest taka sama bede wdziczna;)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
witaj
Dużo tej pozycji jest do sprzedania na allegro od uzywanych po nowe. |
|
|
|
|
Zauwaz ze sa tam same licytacje. Dlatego pisze, że PILNIE kupię nawet dzisiaj, a to roznica.
|
|
|
|
|
http://allegro.pl/elektrotechnika-4-wsip-bolkowski-wwa-polecam-i3553062207.html
Takie coś? Być może gdzieś w piwnicy ją jeszcze mam, daj znać, to popatrzę. Pozdr. |
|
|
|
|
Wlasnie teraz jest zmieniona okladka i w szkole pokazywali uczniom tą nowszą, ale podejrzewam, a wlasciwie jestem pewna, że to to samo co ta nowa. Watpie aby Bolkowski napisal nagle nową elektrotechnike. Jakbys Szopenie poszukał byłabym wdzieczna!
|
|
|
|
|
Moją i zony wywaliłem niedawno. Że ktoś tego jeszcze używa heh
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Jak widac dobre ksiazki sie nie przeterminowują. Szkoda ze wywaliles, moze Szopen poradzi;)
|
|
|
|
|
Poszukam, rozmawiałem z żoną, prawdopodobnie mieliśmy dwie, więc jest szansa, że choć jedna się ostała.
OT: Czyżbyś Jacku chodził z żoną do jakiegoś elektryka? |
|
|
|
|
Szopen jedynego słusznego elektryka w nisku. A uczyła mnie Pani Nyczowa i do dzisiaj w nocy o północy prawo ohma się recytuje z głowy
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Ja przed panią Nycz umknąłem. Małżonka moja już nie Dlatego moja książka do elektry na pewno jest w o niebo lepszym stanie, bo nie musiała być tak często katowana :]
|
|
|
|
|
heh za moich czasów w zawodówce w elektryku był koleś z Zakopanego. Kiedyś ta szkoła miał renomę żeby do zawodówki koleś z zakopanego się tarabanił. A pani Nycz to klasa sama w sobie. Jak ktoś miał u niej 3 to był niezły, 4 lub 5 to już półbóg hehe.
Na świecie nie ma dużej liczby idiotów, ale są tak sprytnie rozmieszczeni, że na bank na jakiegoś trafisz. |
|
|
|
|
Jedyna kobieta u której 2 minus nie było tragedią... Szopen myślę w takim razie kto był twoja małzonką bo kobiet dużo nie było
|
|
|
|
CYTAT Jedyna kobieta u której 2 minus nie było tragedią... Szopen myślę w takim razie kto był twoja małzonką bo kobiet dużo nie było Hehe, myśl myśl i nie BYŁ, a jest, a wtedy akurat nie był :] Jak coś strzelaj, próbuj na priv, tyle, że jest jeszcze kwestia rocznika. A tak w ogóle, to zbaczamy z tematu. Jak przeszukam piwnicę to dam znac czy książka jest. |
|
|
|
|
No! I to mi sie podoba;)
|
|
|
|
|
tej ksiazki to nawet nauczyciele chyba nie rozumiali no ale nic innego nie bylo to w zse sie na tym 'uczylo'
pozdrawiam kolegow z elektryka |
|
|
|
|
Czesc
ja rowniez mam te ksiazke (a raczej POWINIENEM miec), jezeli szopen nie znajdzie to moze mi sie uda. Odezwe sie w sobote, mam nadzieje ze poszukiwania ksiazki sie powioda BTW mnie elektry uczyla Helena Kruk, pamietam kolegow drzacych przed pania Nycz i dziekowalem niebiosom ze mnie ten zaszczyt nie kopnal Pozdrawia absolwent rocznik 1997. |
|
|
|
|
Witam, posiadam ksiażke wydanie dziewiatę - stan bdb.
|
|
|
|
|
Ja za to poszukuję książkę pt. Teoria Obwodów Elektrycznych - również Bolkowskiego. Gdyby ktoś miał na stanie, proszę o kontakt
|
|
|
|
|
Póki co tej elektry nie znalazłem. Może gdzieś głębiej leży, pomyślę, pogmeram. Daj znać jak już nabędziesz, żebym nie rozwalał piwnicy i ścian nie przesuwał niepotrzebnie :p
|
|
|
|
|
Dziekuje za odpowiedzi. Szopen niestety nie znalazl dlatego podnosze i odwiezam temst bo chetnie odkupie od kogoś kto pisal tu ze ma. Wyslalam info na pw;)
|
|
|
|
|
mam ale nie oddam za żadne skarby
Powodzenia w szukaniu. Nie ma już takich książek i takich lekcji z panią NYCZ eh |
|