Dołączył: 1 Wrz 2009r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Witam szukam wlaścicieli huskych ze stalowej woli i okolic do wspólnych spotkań z naszymi pupilami i organizowania im zajęć oraz pomocy w ich szkoleniu
![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 7 Gru 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Alaskan Malamuty też wchodzą w gre?
![]() :) |
|
|
![]() |
|
pewnie że tak jeden moj pies to wlaśnie malamut a drugi husky
|
|
Dołączył: 27 Sie 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Ja jestem chętna i wyszłam już dawno z tą propozycją na R**4, ale zostałam zjechana od góry do dołu. ;) Mam dwa husky, z którymi regularnie trenuję psie zaprzęgi, posłuszeństwo i jeżdżę na wystawy. Interesuję się kynologią, hodowlą psów rasowych (jestem członkiem ZKwP), psimi zaprzęgami i sportami kynologicznymi, pozytywnymi metodami szkolenia psów. ;) Ja ze swojej strony mogę zaproponować wspólne treningi pod Stalową Wolą, mogę pokazać co i jak. ;)Akurat trening zaprzęgowy wypada mi w ten weekend (trenuję w trybie 2 dni pracy 2 dni odpoczynku) to zapraszam.
![]() ![]() www.darkillusionsiberians.blogspot.com - hodowla siberian husky ZKwP, sport psich zaprzęgów |
|
|
![]() |
|
No to super o takich ludzi wlasnie mi chodzi,żeby pokazali jak z ta rasą sie postepuje.Osobiście chcialabym się nauczyć jak trenowac te psy, zobaczyć jak to wyglada
|
|
|
![]() |
|
Właśnie nie doszly to moj maila monika.sidor_(at)_onet.pl
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Alaskan Malamuty też wchodzą w gre? ![]() StefanS51 to jak piszesz się? ;) www.darkillusionsiberians.blogspot.com - hodowla siberian husky ZKwP, sport psich zaprzęgów |
|
|
![]() |
|
Ja mam Labka i też chciałabym dołączyć
![]() |
|
|
![]() |
|
lelifka świetnie.
![]() ![]() Z maksiula1 wczoraj miałyśmy pierwsze spotkanie żeby się spotkać a dzisiaj jej psaki pierwszy raz "lizną" pracy w zaprzęgu. ![]() www.darkillusionsiberians.blogspot.com - hodowla siberian husky ZKwP, sport psich zaprzęgów |
|
|
![]() |
|
Super bardzo się cieszę. Może zaplanujemy wspólny spacerek w przyszły wtorek?? Ja również jestem po kursach szkolenia psów w Krakowie i chętnie się podzielę swoją wiedzą.
|
|
Dołączył: 17 Sie 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT i ćwiczenie posłuszeństwa z tego co wiem ta rasa psów cechuje bardzo dużą samowolnością- ciekawe jak to będzie u Was?
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Super bardzo się cieszę. Może zaplanujemy wspólny spacerek w przyszły wtorek?? Ja również jestem po kursach szkolenia psów w Krakowie i chętnie się podzielę swoją wiedzą. Nie ma problemu, tylko jeśli o mnie chodzi to po 18. ![]() lelifka a gdzie zazwyczaj spacerujesz? Czekaj, czekaj... a Ty przypadkiem nie masz rodowodowej suczki labki do dogoterapii? Bo wiem, że w Stalowej jest hodowla ZKwP "Biszkoptowa Dolina", gdzie właśnie sunia jest dogoterapeutką. CYTAT CYTAT i ćwiczenie posłuszeństwa z tego co wiem ta rasa psów cechuje bardzo dużą samowolnością- ciekawe jak to będzie u Was?Będzie dobrze. ![]() www.darkillusionsiberians.blogspot.com - hodowla siberian husky ZKwP, sport psich zaprzęgów |
|
|
![]() |
|
SPITZ bylo super bardzo dziekuje polecam wszystkim zaiteresowanym
![]() |
|
|
![]() |
|
Tak to ja
![]() |
|
|
![]() |
|
Chciałabym aby się nauczyła pracować w obecności innych psów. Ja za domem mam pola i tam właśnie chodzimy... czasem spacerujemy po obwodnicy
|
|
|
![]() |
|
CYTAT SPITZ bylo super bardzo dziekuje polecam wszystkim zaiteresowanym ![]() Dziękuję i polecam się na przyszłość. ![]() PS Sprawdź maila. ![]() CYTAT Chciałabym aby się nauczyła pracować w obecności innych psów. Ja za domem mam pola i tam właśnie chodzimy... czasem spacerujemy po obwodnicy To bardzo dobrze się składa, bo ja chciałabym poćwiczyć to samo, bo przy sobie skupiają się na przewodniku bez problemu, ale przy innych psach dawno nie ćwiczyły, bo nie mieliśmy ku temu okazji. ![]() CYTAT CYTAT i ćwiczenie posłuszeństwa z tego co wiem ta rasa psów cechuje bardzo dużą samowolnością- ciekawe jak to będzie u Was?Dedek wrzucam filmiki z posłuszeństwa moich psów husky, zgodnie z obietnicą: http://www.youtube.com/watch?v=_FdcHk_tR0E http://www.youtube.com/watch?v=CM4wmxpbybo http://www.youtube.com/watch?v=_vdqc4_9zeA http://www.youtube.com/watch?v=OtYK_rtFmbw Jak widać są pewne niedociągnięcia, ale bardziej skupiamy się na tym: http://www.youtube.com/watch?v=qIBeD8VRbmw www.darkillusionsiberians.blogspot.com - hodowla siberian husky ZKwP, sport psich zaprzęgów |
|
|
![]() |
|
Jeśli można podepne się pod temat.
Chciał by się ktoś spotkać na spacerze z dwoma średniej wielkości (10 i 14 kg ) kundlicami? Do zaprzęgu raczej nie bardzo bo malizny ![]() ![]() |
|
Dołączył: 17 Sie 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
![]() Gdzie znajduje się ta droga z ostatniego filmu? |
|
|
![]() |
|
CYTAT ![]() Gdzie znajduje się ta droga z ostatniego filmu? Dedek to droga prowadząca przez las z Agatówki w stronę Jamnicy. A tam, gdzie psy stoją to ścieżka wzdłuż drogi na Tarnobrzeg. CYTAT Jeśli można podepne się pod temat. Chciał by się ktoś spotkać na spacerze z dwoma średniej wielkości (10 i 14 kg ) kundlicami? Do zaprzęgu raczej nie bardzo bo malizny ![]() ![]() Ja (jak zwykle) jestem chętna. ![]() ![]() PS do zaprzęgu nie, ale do dogtrekkingu jak najbardziej. ![]() www.darkillusionsiberians.blogspot.com - hodowla siberian husky ZKwP, sport psich zaprzęgów |
|
|
![]() |
|
CYTAT [cytat] Ja (jak zwykle) jestem chętna. ![]() ![]() PS do zaprzęgu nie, ale do dogtrekkingu jak najbardziej. ![]() Gdzie zazwyczaj spacerujesz? Moje sunie jeszcze nigdy nie zaatakowały innego psa. Choć zdarzyło im się szczekać (podejrzewam że ze strachu) na obcego psa. Ze znajomymi psami nie na problemu każdego mniej lub badziej lubią i akceptują. Dogtrekking to jest bieg? marsz z psem? |
|
|
![]() |
|
A spaceruję w różnych miejscach. ;) Często po obwodnicy na Sandomierz, na Piaskach, Rozwadowie, po lesie między Agatówką a Jamnicą. Czasem też po mieście. A Ty?
![]() Dogtrekking to marsz z psem, na dłuższe trasy. Na zawodach jest to marsz na czas i na orientację z kompasem i mapą. A bieg z psem to canicross rozgrywany na zawodach psich zaprzęgów na odcinku nie dłuższym niż 5 km. To jak Twoje sunie są grzeczne to powinny się polubić. ![]() ![]() www.darkillusionsiberians.blogspot.com - hodowla siberian husky ZKwP, sport psich zaprzęgów |
|
|
![]() |
|
Ja spaceruje głownie po stalowowolskich błoniach. Z powodu braku samochodu po lesie rzadko ale zdarza się. Do obwodnicy mamy kawałek ale da sie do niej dojść błoniami wiec byłby długi spacerek
![]() Jak możesz to napisz mi na @ kiedy i w jakich godzinach można Cię tam spotkać to się umówimy. kasi.d @poczta.fm Z psich sportów podoba mi się Agility niestety w naszej mieścinie i najbliżsej okolicy toru do tego sportu brak:( |
|
|
![]() |
|
CYTAT Ja spaceruje głownie po stalowowolskich błoniach. Z powodu braku samochodu po lesie rzadko ale zdarza się. Do obwodnicy mamy kawałek ale da sie do niej dojść błoniami wiec byłby długi spacerek ![]() Jak możesz to napisz mi na @ kiedy i w jakich godzinach można Cię tam spotkać to się umówimy. kasi.d @poczta.fm Z psich sportów podoba mi się Agility niestety w naszej mieścinie i najbliżsej okolicy toru do tego sportu brak:( Ok już piszę. ![]() www.darkillusionsiberians.blogspot.com - hodowla siberian husky ZKwP, sport psich zaprzęgów |
|
|
![]() |
|
gratuluje wam wytrwałości !!
![]() |
|