|
|
|
Dobry wieczór
Czy może ktoś orientuje się, czy w Stalowej Woli przyjmuje chirurg naczyniowy i czy wykonuje usg?Jak wygląda sprawa w przychodni u Goli?Kiedyś tam byłam na usg, ale obecnie nie wiem, czy tam przyjmują prywatnie chirurdzy Dziękuje za odpowiedzi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A z czym konkretnie masz problem?
|
|
|
|
|
w Stalowej Woli przyjmuje Korniak chyba w piatki w przychodni przy szpitalu ale nie mam pewnosci polecam go
|
|
|
|
|
Korniak przyjmuje też w przychodni u Goli.
Sama osobiście polecam udać się do Rzeszowa, do Centrum Chirurgii Naczyniowej i Endowaskularnej przy ul. ks. Jałowego, z którą Korniak współpracuje. |
|
|
|
|
W szpitalu Korniak jest nieobecny na dłuższy czas.Z naczyniami nie ma żartów więc nie zwlekaj tylko szukaj lekarza,w Gabinetach Specjalistów Lubelskich przyjmuje chirurg naczyniowy spec.IIstopnia
Wacław Karakuła,batdzo dobry lekarz.Pozdrawiam. |
|
|
|
|
Serdecznie dziękuje za odpowiedzi.
Ja borykam się z zakrzepicą żylną i muszę zrobić badanie usg Czy w przychodni u Goli, można bez problemu się zarejestrować prywatnie, tak "z dnia na dzień" |
|
|
|
|
Witam zdecydowanie polecam PAKS w Rzeszowie. ul. ks. Jalowego 10
Pelny profesjonalizm, przyjmują na NFZ ale także prywatnie. Wizyta prywatna to 120 zł oraz 120 badanie przepływów. Jak coś to kierują odrazu na oddzial w swojej klinice. |
|
|
|
|
Ciura jest naprawde świetny w tym co robi.Gabinet ma w tych domkach naprzeciwko Lidla.
Nie polecam natomiast Wilczyńskiego.Operował mi żylaki dwa lata temu,noga goiła mi się ponad pół roku i wygląda teraz jakby przejechał po niej czołg. |
|
|
|
|
USG dopplerowskie?
z zakrzepicą tylko do PAKS w Rzeszowie, tak jak Bikemen już napisał. Również choruję na zakrzepicę. Stalowowolscy lekarze (nie mówię o Korniaku), stwierdzili, że konieczny jest zabieg. Natomiast w PAKSie kompletnie nie było o tym mowy, problem rozwiązano bezinwazyjnie oraz uznano, że zabieg jest całkowicie zbędny. W razie czego-zapraszam na priv pozdrawiam |
|
|
|
|
Witam
Czy na dzień dzisiejszy ktoś może mi polecić chirurga naczyniowego? Waham się między lekarzami - Wilczyński i Korniak. Nigdy nie miałam do czynienia z takimi lekarzami, więc bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam |
|
|
|
|
Podbijam temat. Proszę o informacje o jakimś dobrym naczyniowcu, gdzie przyjmuje, czy długo się czeka, ewentualnie ile wizyta prywatna.
|
|
|
|
|
http://piotrniedziela.pl/index.php polecam Niedziela przyjmuje w NISKU
|
|
|
|
|
Korniak