Dołączył: 25 Marz 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Czy ktoś wie gdzie można składać CV do pracy w "IKEA", bo słyszałem, że już zaczęła się rekrutacja.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bo to nie IKEA tylko swedwood otwiera fabrykę, produkującą dla IKEI a to jest różnica.
|
|
|
|
|
CYTAT bo to nie IKEA tylko swedwood otwiera fabrykę, produkującą dla IKEI a to jest różnica. Jak nie wiesz gdzie i kiedy jest rekrutacja to po co piszesz, jest pytanie to powinna być odpowiedz a nie informowanie i pouczanie innych ze to nie IKEA tylko Swedwood. Jestes jednym z nielicznych osób które o tym wiedzą, a inni myślą że to IKEA. Dlatego tak pisze żeby każdy wiedział o co chodzi. No to gdzie można wysykłać zgłoszenia i czy już można. |
|
|
|
|
tak już można.
|
|
|
|
|
CYTAT Jak nie wiesz gdzie i kiedy jest rekrutacja to po co piszesz, jest pytanie to powinna być odpowiedz a nie informowanie i pouczanie innych ze to nie IKEA tylko Swedwood. Hahaha, gość Ci wskazał drogę gdzie się pytać, wyjaśnił czyja to jest fabryka, a Ty się pytasz po co to napisał. Nie ma co, ładnie koledze podziękowałaś/łeś. |
|
|
|
|
CYTAT bo to nie IKEA tylko swedwood otwiera fabrykę, produkującą dla IKEI a to jest różnica. Technicznie tak, natomiast w praktyce grupa Swedwood należy do firmy IKEA, także w zasadzie to jeden 3===@ Najlepiej szukać pod oboma hasłami, chociaż na razie google na ten temat milczy. Jak łatwo się domyślić, w odpowiednim czasie pojawią się ogłoszenia na lokalnych (i nie tylko) portalach. Pozdrawiam |
|
|
|
|
Lokator jeśli masz info, że już można to może podasz więcej szczegółów?
|
|
|
|
|
Tartak IKEA Industry Poland w Stalowej Woli poszukuje kandydatów na stanowiska - elektryk przemysłowy oraz mechanik maszyn.
Ogłoszenie o poszukiwanych pracownikach na wyżej wymienione stanowiska jest dostępne od kilku dni na stronie konkurencyjnego portalu. |
|
|
|
|
Biurowe dawno temu obsadzone (przynajmniej te ważniejsze)
inne to tak jak ktoś przed chwilą napisał jest na innym portalu ogłoszenie, kopia do kontaktu na rekrutacje teraz Aplikacje (CV i list motywacyjny) prosimy wysłać na adres: aneta.woloszyn-tutak_(at)_swedwood.com do dnia 24.10.2013 |
|
|
|
|
Cześć Lokator
Mam prośbę,jak możesz to napisz jeszcze raz ten adres emeil. Jak wysyłam na ten co podałes powyżej to wyskakuje,że nieprawidłowy adres emeil. Będę Ci bardzo wdzięczna Pozdrawiam |
|
|
|
|
at = @
aneta.woloszyn-tutak @ swedwood.com bez spacji |
|
|
|
|
Ok
Bardzo diękuję i pozdrawiam |
|
|
|
|
No i ktoś powie,że blondynka
A ja zachodziłam w głowę co z tym adresem nie tak Proszę wszystkich o wybaczenie,bo aż głupio |
|