|
|
|
Macie może polecić dobrego korepetytora z angielskiego, chodzi mi o przygotowanie do matury rozszerzonej. Najlepiej gdyby korepetytor znajdował się w centrum miasta.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
polecam Panią Małgorzatę Buławę ul. Poniatowskiego 84/32 na bloku jest tabliczka i chyba nr telefonu. Tłumacz przysięgły języka angielskiego, wieloletni nauczyciel w SLO.
>><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
Dołączył: 27 Kwie 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Moderowano przez: panna_pina Reklama. +20
Lubię ludzi konsekwentnych. |
|
|
|
|
osobiscie polecam nauczycieli z lo na staszica tam jest przynajmniej poziom wiec i nauczyciele coś sobąreprezentuja, szczerze odradzam nauczycieli z SLO
|
|
|
|
|
jula a chodziłaś chociaż do tego SLO? Wiesz jak uczy Pani M.Buława? Czy tylko tak piszesz, żeby podważyć moją opinię, bo robisz to prawie w każdym temacie. Twoje konto na stalowe miasto zostało założone dzisiaj (4 września 2013) czyżby specjalnie? Jak masz coś do mnie to zapraszam na priv.
>><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
Dołączył: 27 Kwie 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Jula może nie wiedzieć jak uczy pani Buława. I Sebastian0 też pewnie nie wie. Ale sam zainteresowany czyli Sebastian0 może zdobyć telefony do wszystkich nauczycieli, którzy go interesują i umówić się na lekcję próbną. Tylko w ten sposób może się przekonać czy styl uczenia mu odpowiada i tylko w ten sposób może porównać sposób przekazywania wiedzy.
Lubię ludzi konsekwentnych. |
|
|
|
|
Polecam J.Kajsz ze Staszica
|
|
|
|
|
akademianauki dobry pomysł
|