|
|
|
Poszukuje kto w Stalowej Woli lub okolicach zajmuje się produkcją tynku mineralnego tzw TARABONY. Wiem że kilka lat temu na przemysłowej starsza pani miała zakład gdzie to robili. Zakładu już nie ma i nikt nie możne mi pomóc w temacie. Gdyby ktoś coś wiedział prosze o pomoc!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie chce wprowadzać w błąd, wydaje mi się,że niedawno widziałem tabliczkę z ogłoszeniem "tarabona" w Skowierzynie.
|
|
|
|
|
dokładnie pomiędzy miejscowością zaleszany a skowierzyn jest zakład "tarabona" prowadzi go dosyć specyficzny starszy Pan, dla mnie dzwiny, albo to może przez różnicę wieku to co jakości usług nic powiedzieć nie mogę, nigdy nie korzystałem.
|
|
|
|
|
Dzieki za info. Tylko teraz pytanie czy u tego Pana rzeczywiście robią tarabone czy tylko tak nazywa sie jego firma? Macie moze numer albo jakis kontakt do tego zakładu? Pozdrawiam
|
|
|
|
|
google znalazly cos takiego:
http://swietnafirma.pl/firma.aspx?id=20592&miasto=zaleszany&n=tarabona-edward-kostrzewa Nie gwarantuje że to do nich numer ale zadzwonic i spytać zawsze mozna. |
|
|
|
|
Jestem proucentem tynku Tarabona. Nasza firma znajduje się w Ropczycach. Wpisz Tarabona Ropczyce a wyszukasz naszą firmę.
|
|
|
|
|
5 lat minęło.... autor ostatniego wpisu na pewno zaraz tu zaglądnie.
Rozumiem, że szukasz sposobu na zareklamowanie się. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|