|
|
|
Wiecie może gdzie w Stalowej kupię kase fiskalną taką w granicy ceny 700-800zł ??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
w czerwcu olatałem sie w stw za kasami i wtedy zadnej nie bylo w takiej cenie ;p
|
|
|
|
|
700 to rzeczywiście mało.ale skarbowy zwraca do 700-set złotych za pierwszą kasę .ja kupiłam w ASCOza 1200 i 700mi zwócili
|
|
|
|
|
Lepiej dołożyć parę groszy i kupić nowoczesną kasę z kopią elektroniczną, nie musisz wtedy przechowywać papierowych rolek.
A skarbowy zwróci Ci i tak 700 złotych. |
|
|
|
|
Ja posiadam sprawną kase fiskalną do sprzedania gratis metkownica.
|
|
|
|
|
a ja polecam INFOMECH bo akurat kupowałem kasę najtańszą i mieli lepszą ofertę od sławnego Asco
Jest tam jeden taki specjalista.OK gostek, chyba www.infomech.pl koło wiaduktu |
|
|
|
|
CYTAT Ja posiadam sprawną kase fiskalną do sprzedania gratis metkownica. Hmmm ciekawe jakim cudem? Chyba że sprzedajesz kasy.Bo jak masz działalność i chcesz swoją kasę sprzedać to chyba niedouczona jesteś. Nie możesz ot tak z pamięcią fiskalną już używaną sprzedać lub nawet oddać kasy - bo musisz ją zdać informatykowi tak samo się dzieje po likwidacji działalnośći. Wiecie może gdzie w Stalowej kupię kase fiskalną taką w granicy ceny 700-800zł ?? A codo twojego pytania to nie ma takich kas, zresztą nie powinnaś się sugerować ceną (skoro US zwraca ulgę o ile taka przysługuje) tylko do jakiej branży ją potrzebujesz, ile pamięci musisz mieć ile kodów. Poszukaj solidnej firmy a nie przypadkowych sprzedawców naciągaczy na necie. Ja swoją kupowałam w ASCO i jestem zadowolona. |
|
|
|
|
reenia po jakim czasie dostalas zwrot za kase?? Z tego co sie orientuje to mozna sprzedac kase rzecz jasna bez pamieci, ktora nadaje sie tylko na czesci. Ja kupilem w komputroniku elzab'a i w sumie tam bylo najtaniej w stw wtedy jak szukalem.
|
|
|
|
|
Lena 32 widocznie cuda się zdażają
|
|
|
|
|
Proponuje zapytac w firmie ASSCO na Alejach w białych blokach