|
|
|
Szukam jakiegoś fajnego miejsca, gdzie można by sobie pochodzić przez parę godzin, popstrykać ładne fotki, odpocząć.
Zależy mi najbardziej na tym, żeby było w pobliżu (1-2 h od STW). Co byście polecili? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
banalna odpowiedź,ale Sandomierz.stare miasto,wąwóz królowej Jadwigi,podziemne tunele.tak na szybcika fajne miejsce.
Ten sam kraj, ten sam język, ta sama historia. INNE MARZENIA. |
|
|
|
|
Sandomierz warto odwiedzic, bardzo ladne miasto.
Ja z kolei polecam wybrac sie na Porytowe Wzgorze. Jest to miejsce jednej z najwiekszych bitew partyzanckich w Polsce. Przez las prowadzi fajna sciezka niestety krotka, trwa 1-1,5 godziny. Plusem jest to ze Porytowe Wzgorze znajduje sie tuz pod Janowem Lubelski i mozna tam dojechac w 25 min. Mozesz tez wybrac sie do Lancuta i zwiedzic zamek Lubomirskich. Innym ciekawym miejscem sa Kurozweki, znajduje sie tam palac a obecny wlasciciel choduje bizony i inne gady. Ja wczoraj bylem w Lublinie na Majdanku i starowce bylo nawet fajnie tylko pogoda w kratke. |
|
|
|
|
Znacie jeszcze jakies ciekawe miejsca?
camelot moze ty jakies znasz? |
|
|
|
|
„Imielity Ług" czy stary kamieniołom w łysakowie http://paintball.info.pl/miejsce/34/
|
|
|
|
|
Polecam okolice Zwierzyniec i okolice...
Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. /Gabriel Garcia Marquez |
|
|
|
|
Sandomierz zwiedziłem już praę razy i polecam, ale osobiście wybiorę się na Porytowe Wzgorze, bo słyszałem o tym miejscu sporo dobrych opinii.
Dzięki za sugestie ;) |
|
|
|
|
Porytowe Wzgorze tez bym wzial na pierwszy strzal, pozniej polecam Lancut palacyk jest naprawde w dobrym stanie. Tak pozatym przyszedl mi na mysl Kazmierz Dolny idelne miejsce na jednodniowa wycieczke.
|
|