|
|
|
w ty sklepie nic nie ma świeżego oprócz gazet mieso myte większość towaru po terminie sanepid dawno powinien zamknąć ten sklep!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Na stoisku z mlekiem ten niewiarygodny smród był już na początku zeszłego tygodnia,myślałam,że coś z tym zrobili,nie byłam ,więc nie wiem.Autor poprzedniego postu napisał wczoraj,że sytuacja bez zmian,aż wierzyć się nie chce. Nasuwa się jeden wniosek nowe kierownictwo i cała załoga Stokrotki do wymiany,a i w Sanepidzie czas zacząć zwolnienia pracowników. Podobno ryba psuje się od głowy..... a przykład idzie z góry. Zaczełąbym od wymiany kierowników. Załoga robi to na co ma pozwolone. Ten syf tolerują kierownicy. Kilka kar za olewnie roboty i po sprawie. Ale jaki Pan taki kram |
|
|
|
|
O znowu coś na temat stokrotki nie byłem tam już wieki ale widzę ze sprawa dalej wygląda tak samo śmierdząco ja już pisałem ze dawno powinni zamknąć ten pseud sklep i otworzyć tam innym market. Tam większość pracownic w czasie pracy tylko wychodzi zajarać za sklep ,a po pracy piją za sklepem lub za rosmanem to kto mam dbać o to by w chłodniach była odpowiednia temperatura,a towar świeży !!!!!Widziałem ze ktoś próbował ich ostatnio chyba podpalić hahhaa
|
|
|
|
|
syfiarski sklep niewiem poco on istnieje zrobic biedronke i bedzie ok
|
|
|
|
|
kierownictwo na NIE
|
|
|
|
|
Mieszkam od niedawna w okolicach Stokrotki i powiem szczerze ze tam jest jeden wielki syf ,sprzedawczynie co jedna to gorsza na mięsnym jedna kobieta wygląda cały czas jak by była na fazie,druga bez zębów oddech zabijający kierowniczki takie dwie młode grube siksy jedna wygolona jak jakiś pank druga chyba w ciąży z tego co widzę z balkonu to tylko stoją za sklepem i jarają cały czas,a na sklepie ani ładu ani składu
Ciekawa jestem gdzie w tym wszystkim są kierownicy operacyjni lub dyrektorzy bo z tego co się orientuje to sieciówka wiec na pewno takie osoby są które kontrolują Kierownictwo,a pozwalaj na to by sklep w taki sposób funkcjonował Dodam ze jestem zmuszona tam rano chodzić po pieczywo bo blisko, bo na większe zakupy staram się chodzić do Lidla lub Biedronki |
|
|
|
|
Organizatro, kadra zarządzająca z głównej siedziby Stokrotki nie ma nic do zarzucenia swoim pracownikom w Stalowej Woli. Mieli już sygnały o "działalności" swoich pracowników, o papierosach, okradaniu klientów, bałaganie na sklepie itd. itd. Ich zdaniem wszystko jest tak, jak być powinno. Ja nie byłam w tym sklepie już 1,5 roku i jakoś mi niczego nie brakuje. Omijam Stokrotke szerokim łukiem. Zresztą nie tylko ja.
|
|
|
|
|
CYTAT Mieszkam od niedawna w okolicach Stokrotki i powiem szczerze ze tam jest jeden wielki syf ,sprzedawczynie co jedna to gorsza na mięsnym jedna kobieta wygląda cały czas jak by była na fazie,druga bez zębów oddech zabijający kierowniczki takie dwie młode grube siksy jedna wygolona jak jakiś pank druga chyba w ciąży z tego co widzę z balkonu to tylko stoją za sklepem i jarają cały czas,a na sklepie ani ładu ani składu Ciekawa jestem gdzie w tym wszystkim są kierownicy operacyjni lub dyrektorzy bo z tego co się orientuje to sieciówka wiec na pewno takie osoby są które kontrolują Kierownictwo,a pozwalaj na to by sklep w taki sposób funkcjonował Dodam ze jestem zmuszona tam rano chodzić po pieczywo bo blisko, bo na większe zakupy staram się chodzić do Lidla lub Biedronki Coś w stylu obywatelskiego donosu z "tamtych" lat. Bareja zapewne wykorzystał by to, w jednym ze swoich filmów CYTAT kierowniczki takie dwie młode grube siksy jedna wygolona jak jakiś pank druga chyba w ciąży z tego co widzę z balkonu to tylko stoją za sklepem i jarają cały czas,a na sklepie ani ładu ani składu Ginekolog musi zajrzeć aby stwierdzić, Tobie udaje się to z balkonu |
|
|
|
|
czasem dla klienta tak si e wydaje Ze te panie nic nie robią tylko palą faje co nie które na pewno bo mają pozwolenie od kierownictwa i swoje przywileje co do wyglądu asystentki wygolonej bezzębnej z odorem w paszczy to tragedia to fakt jak ktos się pcha na stanowisko to ma miec wygląd poczucie estetyki o wysokiej kulturze nie wspomnę a tu obciach na całego ale jak widać prezes pewnie zadowolony być może nigdy ich nie widział
|
|
|
|
|
CYTAT czasem dla klienta tak si e wydaje Ze te panie nic nie robią tylko palą faje co nie które na pewno bo mają pozwolenie od kierownictwa i swoje przywileje co do wyglądu asystentki wygolonej bezzębnej z odorem w paszczy to tragedia to fakt jak ktos się pcha na stanowisko to ma miec wygląd poczucie estetyki o wysokiej kulturze nie wspomnę a tu obciach na całego ale jak widać prezes pewnie zadowolony być może nigdy ich nie widział Poza tym, że być może masz rację (nie wiem, nie korzystam) może wiesz co to jest przecinek lub kropka? Bo takie wypociny (nawet jeżeli są prawdziwe) to ciężko się czyta. Nie wspominam już o dużych literach i polskich znakach (St.W. to jeszcze Polska przecież). Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. /Gabriel Garcia Marquez |
|
|
|
|
wielka porazka kierownictwo
|
|