|
|
|
Czy któraś firma w okolicy robi taką usługę?
W skrócie jest mieszkanie z wyremontowaną kuchnią. Nowy właściciel chce osadzić drzwi dębowe z nowymi framugami, plus wsadzenie okna górnego półokrągłego nad nimi. Czy jest jakaś firma która robi takie usługi? "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
a czy ten znajomy ma już drzwi
bo mi w maju obsadzała drzwi firma ze Zbydniowa tyle że oni robili też te drzwi - ja mam z jesiona ale wiem z robią też dębowe. cene też mieli dobra z regulowanymi ościeżnicami i montażem wyszło 1300 za sztukę ... |
|
|
|
|
Tak, sam je dałem więc są. Robione z dębu i szkła do domu rodziców 4 lata temu. Teraz nowy właściciel domu miał inną koncepcje a drzwi zostały z framugą w stanie idealnym i znalazł się chętny tylko trzeba je wsadzić
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
W czym masz problem wszechwiedzący Jacku? Szukasz Specjalisty d/s Montażu Drzwi Dębowych i Specjalisty d/s Montażu Okna Górnego Półokrągłego?
|
|
|
|
|
Zapytaj tam gdzie sprzedaja drzwi
|
|