NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Szukam ... »
Czy ktos z was sprzedaje perfumy fm?,
ff
Wysłany: 8 Sie 2013r. 18:16  
Pytanie jak w temacie czy ktos z was sprzedaje perfumy fm?

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 8 Sie 2013r. 18:16  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Sie 2013r. 21:16  
a jak sprzedaje to co .

beza
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Sie 2013r. 21:51  
a ktos wogole kupuje to badziewie?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Sie 2013r. 21:53  
CYTAT
a ktos wogole kupuje to badziewie?

ok
Dobre !!!!

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Sie 2013r. 21:59  
raz sila zawleczona prawie na spotkanie fm ,mamiona wizja merca..ogromnej kasy...itd.stwierdzilam ze trzeba naprawde losia.A raczej dwoch losi.Jeden sprzeda drugi kupi.

Ludzie toz
to porazka jest..
ktos ma czas na takie bzdury?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Sie 2013r. 09:43  
metan znam osobę która sprzedaje te perfumy (dla mnie osobiście to badziew) ale jak chcesz to mogę Cię skontaktować z tą osobą.

>><> ----> Szczęście to je­dyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><<
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Sie 2013r. 09:49  
Jakieś 3 lata temu gdy te cuda wchodziły na rynek skusiłem się na jedną która leży gdzieś tam w szafie do tej pory. Totalne dziadostwo, szkoda na to pieniędzy. A osoby które tym handlują nie dość że mają perfumy to całą chemie teraz noszą, ale jakość taka sama jak tych perfum.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Sie 2013r. 11:35  
Dawno dawno temu mialem jedna taka prefrume zapach byl identyczny z orginalem a pozatym byla dosc trwala, mowicie ze teraz az tak kuleja te perfumy.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Sie 2013r. 11:40  
Zdecydowanie już lepsze są te 20 ml których pełno teraz.Jeśli ktoś szukałbym czegoś po kosztach.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Sie 2013r. 12:27  
wizja posiadania, kasy, kontaktów, mercedesa, a tak naprawde nekanie znajomych, sprzedawanie rodzinie, od czasu do czasu osobie trzeciej,zarabia sie na braniu łosi, ktorzy sa pod Toba, piekne zdjecia z wakacji i konferencji na fb a tak naprawde nedzna robota. Miałem kumpla, który to robił. Zaznaczam miałem bo przestałem odbierać telefony, gdzie próbował coś sprzedać albo spotkac sie zeby o czym mi "tajmniczym i dochodowym" opowiedziec. Oszustwo. Wygląda to jak sekta, gdzie guru najslabszych osobnikow mamoni wizja swietnej przyszlosci. Co do jakosci sie nie wypowiadam bo nigdy nie posiadalem. Badz co badz jest to firma, ktora nogami i rekami bedzie sie bronila ze nie sa piramida finansowa. Prowadza jeszcze ubezpieczenia, uslugi finansowe itp..

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Sie 2013r. 13:12  
metan jakość kiepska ale jak chcesz już koniecznie kupować perfumy z FM to wybieraj te o większym stopniu zaperfumowania

>><> ----> Szczęście to je­dyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><<
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Sie 2013r. 16:23  
Betty powiem sczerze, ze wybiliscie mi zakup tych perfum z glowy.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Sie 2013r. 10:51  
metan ciesze się umiechgood lepiej wydać trochę więcej kasy ale mieć na dłużej daną perfumę i być z niej zadowolonym niż kupić dziadostwo, które krótko pachnie, bo wtedy nie masz ani porządnej perfumy ani kasy.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Sie 2013r. 11:56  
CYTAT
metan ciesze się umiechgood lepiej wydać trochę więcej kasy ale mieć na dłużej daną perfumę i być z niej zadowolonym niż kupić dziadostwo, które krótko pachnie, bo wtedy nie masz ani porządnej perfumy ani kasy.

ale mieć na dłużej dane perfumy,
ani porządnych perfum ani kasy

nie ma w języku polskim słowa perfuma, sa tylko "te perfumy"

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Sie 2013r. 12:30  
halohalo dzięki za lekcję języka polskiego ale my tu nie rozmawiamy o poprawności form językowych tylko o zapachach i flakonikach perfum więc Twój post nie wnosi niczego nowego do wątku. Jeśli rażą Cię błędy stylistyczne i językowe na forum, które ma to do siebie, że są na nim umieszczane spontaniczne opinie forumowiczów to proponuję założyć nowy wątek np o poprawnych formach gramatycznych. Wtedy będziesz mógł/mogła pochwalić się swoją wiedzą z gramatyki języka polskiego.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Sie 2013r. 18:15  
CYTAT
halohalo dzięki za lekcję języka polskiego ale my tu nie rozmawiamy o poprawności form językowych tylko o zapachach i flakonikach perfum więc Twój post nie wnosi niczego nowego do wątku. Jeśli rażą Cię błędy stylistyczne i językowe na forum, które ma to do siebie, że są na nim umieszczane spontaniczne opinie forumowiczów to proponuję założyć nowy wątek np o poprawnych formach gramatycznych. Wtedy będziesz mógł/mogła pochwalić się swoją wiedzą z gramatyki języka polskiego.

Nie bądź taka cwana, jak coś piszesz na forum, to czyta to masa ludzi, wypadałoby pisać w języku ojczystym poprawnie, a temat dotyczy perfum, więc znajomość poprawnej formy jest jak najbardziej pożądana.

Prywatna wiadomość 

ema
ema
ema
ff
Wysłany: 12 Sie 2013r. 20:15  
raczej "psikadła" - słabiutkie podróbkiumiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Sie 2013r. 21:21  
halohalo na forum zawsze były i będą błędy stylistyczne, gramatyczne i językowe nic na to nie poradzisz to walka z wiatrakami, jeśli razi Cię to w oczy to omijaj fora - to po pierwsze a po drugie proszę mnie nie obrażać bo za cwaną się nie uważam i nie życzę sobie tego typu obraźliwych słów kierowanych pod adresem mojej osoby. Na tym kończę moją niestety jałową dyskusję z Tobą, ponieważ uważam, że nie warto "bić piany".

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 13 Sty 2014r. 21:53  
Poszukuję osoby która sprzedaje perfumy FM (Feredico Mahora)w Stalowej Woli.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 13 Sty 2014r. 22:19  
fredii wiadomość na p.w wraz z kontaktem d o osoby,która sprzedaje perfumy FM oraz pozostałe produkty tej firmy

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Sty 2014r. 10:08  
CYTAT
fredii wiadomość na p.w wraz z kontaktem d o osoby,która sprzedaje perfumy FM oraz pozostałe produkty tej firmy

Dziękuję bardzo umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Sty 2014r. 10:12  
fredii umiech

Prywatna wiadomość 

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/stalowem/stalowemiasto.pl/pub/edytor/xcode_forum.php on line 285
ff
Wysłany: 14 Sty 2014r. 12:46  
Jestem konsultantką firmy FM na terenie Stalowej Woli, gdyby ktoś był zainteresowany produktami podaję kontakt i zapraszam. sylwiab21_(at)_wp.pl

Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Szukam ... »