|
|
|
Witam, posiadam modem USB ZTE MF195 z T-mobile, nie chodzi on jednak na oprogramowaniu Win8, czy są jakieś sterowniki do tego modemu ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wystarczy poszukać w t-mobile i w wujku google.
http://apps.t-mobile.pl/productApp-web/user/jsp/product_details.jsp?productId=6615&market=P&type=all |
|
|
|
|
ja mam podoby problem neta z plusa brałam rok temu nie da się go zainstalować na laptopie z win7 i nawet sterowniki nie pomagają :/
|
|
|
|
|
A może to nie wina sterowników ? może macie coś na kompie u siebie co go blokuje ? albo źle go instalujecie ? sprawdzałem go pod win7 i działa bez zarzutu
|
|
|
|
|
generalnie męczymy się z nim już kupe czasu, przeczytałam wszystko co można, robiłam wg róznych "przepisów" na forum i nie działał :/ więc plus chodzi na starym kompie gdzie mamy xp.Z modemem z t-mobila nie mieliśmy problemów żadnych i śmiga na win 7 ale z plusa za cholerę nie chce.
|
|
|
|
|
tak ten modem w t-mobile bedzie działał na Win7 jak najbardziej , zawsze na opakowanu (pudełku z tyłu tak jak w t-mobile) pisze przez jakie programy jest obsłgiwany, ale ten ZTE MF195 nie działa w Win8 , w na str T-mobile aktualizacja nic nie daje,a w punkcie kazali mi zakupić nawszy model modemu a ten mam od pażdziernika a umowa jeszcze prawie na 2lata....
|
|
|
|
|
Ja mialem taki samn problem z modemem z blueconnect, oddalem na gwarancje. Jak wrocil po 2 tygodniach to na kartce od ery bylo napisane ze zostalo wgrane nowe oprogramowanie do tego modemu i od tamtej pory juz nie mialem problemow bylo to jakies 2 lata temu.
|
|
|
|
|
Jeśli na innych PC nie działa oddaj do serwisu wgrają nowe oprogramowanie tak jak pisze Stecyk
|
|
|
|
|
zapomnialem wlasnie napisac ze sprawdzalem na 3 roznych PC i na zadnym wtedy nie moglem do zainstalowac, nie dzialal wtedy ani na xp ani na 7
|
|