Dołączył: 27 Marz 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Oberwał mi się zawias w drewnianych drzwiach i poszukuję stolarni gdzie mógłbym to naprawić. Zawias metalowy, wkręcany.
Cudny Lolo |
|
|
|
|
Cudny Lolo |
|
|
|
|
Mnie babie to się wydaje, że stolarnia produkuje, wyroby z drewna i nie tylko,natomiast od zawiasów jest ślusarz.Może zamiast cudny lepiej by bylo niemyślący lolo.
|
|
|
|
|
CYTAT Mnie babie to się wydaje, że stolarnia produkuje, wyroby z drewna i nie tylko,natomiast od zawiasów jest ślusarz.Może zamiast cudny lepiej by bylo niemyślący lolo. Dziecko drogie, a nie mówiła mamusia, żeby jak wychodzisz na słoneczko to żeby zakładać czapeczkę? No i widzisz, chip się przegrzał. Zakład stolarski zajmuje się OBRÓBKĄ DREWNA a warszatat ślusarski zajmuje się OBRÓBKĄ METALU. Drzwi jak zaznaczyłem na wstępie są DREWNIANE. ....a może jednak pomyślałabyś, żeby się przefarbować? Zamiast blond - jakiś inny kolor....... Cudny Lolo |
|
|
|
|
Zawiasy bardzo dobrze naprawiają u Dziubka w piekarni
|
|
|
|
|
Wymiana takiego zawiasu to kilkadziesiąt złotych z zawiasem łacznie .
|
|
|
|
|
Ludkowie mili! Mnie nie chodzi o to co, jak i za ile a jedynie GDZIE (i dobrze)....
Cudny Lolo |
|
|
|
|
zrob kolego fotke co dokladnie chcesz naprawic i podeslij mi na priv, zobaczymy co da sie zrobic
altanki,szafy,huśtawki,place zabaw,budy, meble ogrodowe - wyrobyzdrewna@poczta.onet.pl |
|
|
|
|
cudny ... a zaglądałeś na pocztę ? Nawet stolarz musi zobaczyć jakie narzędzia i nowy zawias będzie mu potrzebny - dlatego jest prośba o fotkę . Nikt dwa razy nie będzie do Ciebie jeżdził bo to niepotrzebnie generuje większe koszty usługi .
|
|
|
|
|
Dziękuję za pomoc. Temat już nieaktualny.
Cudny Lolo |
|