|
|
|
Gdzie drukowaliście swoje zaproszenia na ślub?
Czy dostarczaliście własny projekt czy projektowała drukarnia? Będę wdzięczna za odpowiedzi, mam nadzieję, że pomogą mi podjąć decyzje ws wyboru drukarni |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nasze zaproszenia zapojektował mąż bo jest grafikiem a chciałam mieć ładnie wkomponowane nasze zdjęcie. Drukowaliśmy w AGR Systems na Okulickiego i szczerze polecam - cena OK, czas realizacji OK, jakość OK. Można dobrać kolor kokardki i pani zrealizowała mój wymóg extra czyli skleiła koperty z tego samego perłowego papieru co zaproszenia.
A winietki na stół czy przywieszki do podziękowań dla gości polecam zaprojektować u mojego męża. Mogę też wysłać na meila ciekawą propozycję kolażu zdjęć na podziękowania dla rodziców i zaproponować zrobienie prezentacji multimedialnej na samo wesele - chwyta za serce. |
|
|
|
|
Bardzo dziekuję za odpowiedz!
Ja wlasnie chcialabym sama zaprojektowac zaproszenia i przeslac gotowe projekty do drukarni. Znajoma polecila mi wczoraj skorzystanie z print24, poniewaz w promocji moglabym dostac darmowe winietki wg wlasnego projektu w formie wizytowek. Na ich stronie mozna poczytac o tej ofercie (darmowe wizytówki). Zalezy mi na jakims fajnym osobistym projekcie, ktory nie bedzie kosztowal fortuny . Czy pani mąż oferuje przystępne ceny? Muszę przyznać, że pani propozycja wygląda bardzo kusząco! Marzy mi się coś w tym stylu: |
|
|
|
|
Ja zamawiałam u Pani z formy AGO-ART , można było zaprojektować samemu - i tak właśnie zrobiłam, kosztowało mnie to mniej niż 2 zł . Na prawdę jestem zadowolona . Jak chcesz napisz na priv to dam ci namiary na tą Panią.
|
|
|
|
|
basia30 ja byłam w Gomie ale pani powiedziała, żebym na allegro sobie poszukała bo jest cała masa ślicznych zaproszeń. Tak też zrobiłam. Wpisałam w wyszukiwarkę : perłowe zaproszenia na ślub. Wybrałam sklep, który miał dobre opinie. Sama mogłam zaproponować tekst zaproszenia i dwa wiersze. Transakcja przebiegła pomyślnie a zaproszenie było tak samo piękne jak właściciel aukcji przedstawił je na zdjęciu. Koszt za jedno zaproszenie 2 zł.
>><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
|
|
na allegro sie troche boje, bo moja kolezanka trafila niestety na bardzo nieuczciwa drukarnie. Kosztowalo ja to ogromna ilosc stresu i troche straconych pieniedzy, a to nie jest to czego dziewczyny potrzebuja przed slubem .
Zalezy mi na sprawdzonym miejscu z polecenia. Wiecie jak to jest, w tak waznym momencie czlowiek chce, zeby wszystko bylo idealnie . |
|
|
|
|
CYTAT Ja zamawiałam u Pani z formy AGO-ART , można było zaprojektować samemu - i tak właśnie zrobiłam, kosztowało mnie to mniej niż 2 zł . Na prawdę jestem zadowolona . Jak chcesz napisz na priv to dam ci namiary na tą Panią. Naprawde???? Przeslij mi prosze namiary na prv z gory dziekuje! |
|
Dołączył: 21 Sty 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
My zamawialiśmy w firmie Stemp-Art na ul. Orzeszkowej koło Jubliatu.
Cena OK, bardzo bogaty wzornik, wykonanie bardzo staranne, termin realizacji OK. Obsługa miła i chętna do pomocy. |
|
|
|
|
Ja też polecam AGO-ART. Zamawiałam od nich na allegro, a potem okazało się, że są firmą z okolic Zaproszenia śliczne, winetki i menu również. Byliśmy bardzo zadowoleni więc polecam tą firmę
|
|
|
|
|
wysłałam na PW wiadomość z numerem do firmy Ago-ART
|
|