Dołączył: 10 Paź 2011r. Skąd: okolice Stalowej Wol Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Jak wyżej co myślicie o przeprowadzanych kontrolach biletów w autobusach ZMKS Stalowa Wola.
Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Eee słabo Ja zawsze "na gapę" jadę. Jak wchodzi kanar to psssst magiczne pokrętło Open the door i wyjscie z autobusu
Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
Virus- a czy w tych starych autobusach takowe pokretlo tez jest i działa?
Co do kontroli mnie to srednio dotyczy bo zawsze mam bilet, ale grubsza Pani kanar lekko przesadza ze swoją "zyczliwoscia" do kazdego. Nic nie mam do ludzi pokazuje bilet itd, ale jak ta Pani wsiada to tak robi sie slodko ze az mi niedobrze. Do kazdego cos przygaduje nawet do ludzi, którzy nie maja najmniejszej ochoty na jakieś dyskusje. Ostatnio jechalem 15 pasażerów i 15 anegdotek, a najlepsze jest to, że pomylila mnie z kims i rzuca mi tekstem "mamy tym razem bilet? Obiecalam, ze do soboty nie wlepie mandaciku..." WTF kibito?? |
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
CYTAT Virus- a czy w tych starych autobusach takowe pokretlo tez jest i działa? Co do kontroli mnie to srednio dotyczy bo zawsze mam bilet, ale grubsza Pani kanar lekko przesadza ze swoją "zyczliwoscia" do kazdego. Nic nie mam do ludzi pokazuje bilet itd, ale jak ta Pani wsiada to tak robi sie slodko ze az mi niedobrze. Do kazdego cos przygaduje nawet do ludzi, którzy nie maja najmniejszej ochoty na jakieś dyskusje. Ostatnio jechalem 15 pasażerów i 15 anegdotek, a najlepsze jest to, że pomylila mnie z kims i rzuca mi tekstem "mamy tym razem bilet? Obiecalam, ze do soboty nie wlepie mandaciku..." WTF kibito?? W starych jest taki metalowy przycisk (?) przy siedzeniu obok drzwi Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
Dołączył: 10 Paź 2011r. Skąd: okolice Stalowej Wol Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Ale z tego co mi wiadomo jest jeszcze jeden taki młody pan kanar i dwie kobiety oprócz tej grubszej.
|
|
|
|
|
Kwestie dotyczace firmy DMWA.Bylem pracownikiem tej firmy w Starachowicach i prawda jest ze pan Miroslawski jest kretaczem,od kilku miesiecy nieodbiera telefonu,niewyplaca naleznych pieniedzy.Wysylane byly smsy z grozbami jak rowniez obelgami do bylych juz pracownikow.Ja osobiscie od trzech miesiecy niejestem w stanie doprosic sie o swiadectwo pracy.Firma DMWA to utopia i jesli niechcecie sie w niej znajsc to miejcie baczenie.
|
|
|
|
|
Świadectwo pracy powinieneś dostać niezwłocznie, a najpóźniej w ciągu 7 dni pracodawca powinien je przesłać jeśli nie może wręczyć osobiście Możesz z tym iść do Sądu Pracy i nawet domagać się odszkodowania. Zakładając sprawę nie ponosisz żadnych kosztów, więc warto
|
|
|
|
|
Mnie kiedyś złapała ta gruba, jechałem bez biletu, ale darowała bo umówiłem się na browar
|
|
|
|
|
Multibion ty trollu !!!!!!!!!!!!!Spamujesz w każdym temacie a twoje prostackie wypowiediz nic nie wnoszą !
|
|
|
|
|
CYTAT Kwestie dotyczace firmy DMWA.Bylem pracownikiem tej firmy w Starachowicach i prawda jest ze pan Miroslawski jest kretaczem,od kilku miesiecy nieodbiera telefonu,niewyplaca naleznych pieniedzy.Wysylane byly smsy z grozbami jak rowniez obelgami do bylych juz pracownikow.Ja osobiscie od trzech miesiecy niejestem w stanie doprosic sie o swiadectwo pracy.Firma DMWA to utopia i jesli niechcecie sie w niej znajsc to miejcie baczenie. kończ waść, wstydu oszczędź... |
|