|
|
|
Czy jest gdzieś w okolicy szkoła rodzenia, w której zajęcia odbywają się po południu?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jest taka szkola, ale chyba Ona prowadzi zajecia prywatne w tej przychodni: Pedagogiczno-wychowawcza, to jest ulica KEN? Okulickiego? Miedzy wierzowcami, nie daleko szkoly nr.7( nie wiem czy nadal ta szkola ma taki numer)
Wybacz dokladnie nie podam Ci namiarow, ale wiem ze jest.. |
|
|
|
|
Podobno ta szkoła już nie istnieje.
A mi zależy na czymś po południu, bo niestety praca... |
|
|
|
|
IV wtorek miesiąca w godzinach 17:00 - 19:00, w sali konferencyjnej przy Oddziale Ginekologiczno-Położniczym (zajęcia teoretyczne).
W Stalowej Woli w szpitalu. Ja osobiście chodziłam do szkoły rodzenia w Nisku,ale zajęcia odbywają się od 10.30 do 13. z tym że jest teoria i ćwiczenia. Polecam |
|
|
|
|
Właśnie dzwoniłam do Niska. Prawdodpodnie zaczną w następny piątek.
Tylko nie dopytałam, czy trzeba być na wszystkich zajęciach??? Bo ze 2-3 piątki to jakoś się czas znajdzie. |
|
|
|
|
Nie trzeba,ja nie zawsze byłam, jeżeli chcesz rodzić w Nisku warto być na zajęciach z ordynatorem.
|
|
|
|
|
Smart masz chyba nieaktualne wiadomości. Obecnie ordynatorem oddziału jest dr Polski a on nie prowadzi zajęć w szkole rodzenia (przynajmniej jak ja chodziłam w styczniu to go nie było). Co do samej szkoły rodzenia to zawsze warto sie wybrać, jak dla mnie troche za mało było o tym co jest po porodzie, o połogu i sprawach związanych z maluszkiem, a za dużo o samym początku ciąży (przecież kobiety które chodzą do szkoły rodzenia przeważne są już w II lub III trymestrze)
|
|
|
|
|
może i tak chodziłam tam 2 lata temu,ordynatorem był wtedy dr. Piechnik. Prowadził jedne zajęcia o transrelaksacji hipnotycznej.
|
|
|
|
|
Czy na zajęcia szkoły rodzenia trzeba przynieść ze soba jakis dokument? Chodzi o to, że nie jestem ze Stalowej, ale bede tam przez pare tygodni i w miedzy czasie chcialabym skorzystac z zajec. Nikt mnie nie wyrzuci?
|
|
|
|
|
z tego co pamiętam żadne dokumenty nie były potrzebne. zapisywało się tylko i tyle. Na pewno nikt Cię nie wyrzuci. Weź w razie czego kartę rodzenia i dowód osobisty.
|
|