|
|
|
Witam, w najbliższym czasie czeka mnie chirurgiczne osunięcie zęba tzw. zatrzymanego dokładnie 8. Mam pytanie jakiego chirurga polecacie ze Stalowej Woli ? Jak długo dochodzi się do siebie po tego typu zabiegu?
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Miałam podobny problem - mocne znieczulenie wszystko ok jak to po wyrwaniu zęba polecam Musialika
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
Polecam M. Wrońskiego właśnie dziś jadę na wyrywanie 8mek.
|
|
|
|
|
polecam Tomasza Kuliga, usuwałam u Niego 2 ósemki zatrzymane, było: miło, szybko i bezpoleśnie.polecam!
|
|
|
|
|
Ja usuwałam w tym roku dwie ósemki. Zastanawiałam się między Musialikiem a Wrońskim, ale po przeanalizowaniu opinii znajomych i forum ;) poszłam do Wrońskiego - na NFZ.
Znieczulenie było bardzo dobre, nic nie czułam. Poza tym cały czas chirurg pytał się czy mnie boli. Po górnej ósemce nie odczuwałam żadnego bólu, nawet nie wiedziałam czy jeszcze znieczulenie działa czy już nie. Po dolnej ósemce w dzień zabiegu bolało, ale skończyło się na jednej tabletce przeciwbólowej. W dodatku zero opuchlizny ;). Później trzeba tylko uważać na to co się je, żeby nie zanieczyszczać rany. |
|
|
|
|
Zdecydowanie polecam M. Wrońskiego, miałam usuwane 2 ósemki, szybko sprawnie i bez bólu. Trochę bolało na następny dzień i jadłam raczej same zupki prze tydzień, ale da się przeżyć ;)
|
|
|
|
|
ja też polecam pana M Wrońskiego szybko i bezbolesnie wyrywa zęby .
|
|
Dołączył: 21 Marz 2013r. Skąd: Stalowa wola/ Rzeszó Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Moja znajoma wyrywała u pan Tomasza Cubery na krzywej jak jedziesz na Pysznicy jest taki mały budynek koło bloku przed sanem po prawej stronie i tez super wyrwał bez zadnego nacięcia dziąsła i bardzo sympatyczny polecam.
|
|
|
|
|
CYTAT Miałam podobny problem - mocne znieczulenie wszystko ok jak to po wyrwaniu zęba polecam Musialika Rowniez polecam Musialika, bezproblemowo i szyko, rowniez usuwal mi 8, mile wspominam ta wizyte :-) takze polecam |
|
Dołączył: 16 Lut 2013r. Skąd: okolice stalowej wol Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
ja rowniez polecam p.musialika super bezproblemowo
|
|
Dołączył: 26 Paź 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
ja polecam dr Musialika i Lorkowskiego razem usuwali mi ósemke gdyż miałam wrośniętą w kość zabieg trwał godzine ale był bezbolesny jeden dr nie dał by rady;/ a jeśli chodzi o czas po wyrwaniu to mnie około 3tyg bolało brałam antybiotyk i przeciwbólowy Ketonal Forte ale dlatego że był to skomplikowany zabieg pozdrawiam i powodzenia
|
|
|
|
|
ja polecam Lorkowskiego wiem że to pryatnie ale po ostatnich przejściach z usuwaniem zęba na NFZ powiedziałam sobie nigdy więcej na fundusz. Jak poszłam ponownie do stomatologa z bólem to dała mi antybiotyk i nie reagowała na moje inne objawy koniec końców skończyło się pobytem w szpitalu:/
|
|
|
|
|
masz inf na prv ,pozdrawiam
|
|
|
|
|
Ja ostatnio usuwałem górną 4 - której nie było widać (rozkruszyła się) z polecenia trafiłem do w Multident na poniatowskiego http://piotrtrafidlo.pl/. Wyrwanie poszło sprawnie a ja po 15 mutach wróciłem do pracy. Mają tam bardzo ciekawe znieczulenia. Pierwszy raz miałem w taki sposób robione. Dla wrażliwych polecam
|
|
|
|
|
Doktorze Trafidło. Rozumiem,że kupuje Pan reklamy,ale nie musi Pan wciskać kryptoreklamy w każdym temacie o stomatologu. Kiedy Pan ma czas na pracę jak Pan śledzi wszystkie bzdurne pytania dotyczące zębów.
|
|
|
|
|
Pierwszą ósemkę usuwałam w dr Kuliga. Ma on dobrą opinię, a w moim przypadku było tragicznie. Nie przespane 3 noce, straszny ból. 2 dni nic ne jadłam, tylko piłam. To był koszmar. A i minusem było to że nie mogłam u niego zrobić prześwietlenia. Drugą ósemkę usuwałam u dr Szymańskiego na NFZ. Na miejscu prześwietlenie przed wyrwaniem, ale też po wyrwaniu. Nie bolało wogóle, ani w trakcie ani po. A dodam że oba zęby były trudne,powykręcane korzenie, które się urywały w trakcie usuwania.
|
|
|
|
|
hej, wybieram się do wrońskiego na usunięcie 8, czy trzeba mieć zdjęcie zęba? ile kosztuje wyrwanie?
|
|
|
|
|
Ja miałam zdjęcie i nic nie płaciłam za usunięcie, ale to było jakieś 6 lat temu
|
|
|
|
|
Mi bez zdjęcia nawet znieczulenia nie dał tylko do razu wygonił żebym zdjęcie zrobił. Zrezygnowałem, poszedłem do art-dentu Do Pana Kicińskiego i bez zdjęcia usunął mi zęba.
|
|
|
|
|
A jakie to zdjęcie trzeba???
|
|
|
|
|
CYTAT Witam, w najbliższym czasie czeka mnie chirurgiczne osunięcie zęba tzw. zatrzymanego dokładnie 8. Mam pytanie jakiego chirurga polecacie ze Stalowej Woli ? Jak długo dochodzi się do siebie po tego typu zabiegu? Polecam gabinet prywatny p. Urszuli Hyły w Nisku - znieczula do pasa i tak rwie, że ani człowiek nie zdąży się zabać a już po sprawie. |
|
|
|
|
kogo polecacie do usunięcia korzeni chodzi o szóstki na NFZ ?
|
|
|
|
|
ja również potrzebuję stomatologa chirurga pomocy
|
|
|
|
|
Witam, tylko M.Wroński !!! Specjalista w swoim fachu, należę do osób, które panicznie boją się bólu, dentysty i wszelkich zabiegów. Musiałam usunąć 8, przestudiowałam forum, popytałam i poszłam do dr Wrońskiego i nic nie bolało, zajęło mu to krócej niż znieczulał, po prostu specjalista. Naprawdę, naprawdę polecam.
|
|
|
|
|
dziękuję gdzie teraz przyjmuje?
|
|