|
|
|
witam, w związku z tym, że Mimoze zamknęli do sierpnia, szukam fotografa w Stalowej Woli, możecie jakiegoś polecić dobrego? potrzebuje zdjęcia dowodowe - na studia ;)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Poelcam zrobić sobie samemu na jasnym tle (wystarczy normalna cyfrówka). Ja tak sobie robię, czy znajomym, potem na kompie obróbka i mam od kilku do kilkunastu zdjęć (w zależności od formatu) na jednym zdjęciu. Zwykle wywołuję sobie 13x18, a na tym da się już sporo upchać. Takie zdjęcia mam wszędzie, od dyplomu ze studiów, po dowód osobisty, prawko itp.
|
|
|
|
|
Ja polecam Mimozę, kolo kina ballady, robiłam kilka razy i zawsze jestem zadowolona raz zrobiłam u foto Adama, bo zależało mi na czasie i niestety, ale zero profesjonalizmu ;|
|
|
|
|
|
CYTAT Ja polecam Mimozę, kolo kina ballady, robiłam kilka razy i zawsze jestem zadowolona raz zrobiłam u foto Adama, bo zależało mi na czasie i niestety, ale zero profesjonalizmu ;| Ale lokomotiv napisal na poczatku ze mimoza jest do sierpnia zamknieta. |
|
|
|
|
Polecam fotografa lub Panią fotograf, koło hali targowej a dokładnie koło lodziarni Oleńka i sklepu wszystko po 5zł.
Profesjonalne zdjęcia i zawsze jestem mega zadowolona. |
|
|
|
|
Mam kilka pytań. Może mi ktoś polecić dobrego fotografa?
Niekoniecznie mimozę(w ostateczności)- albo niech ktoś napiszę czy zdjęcia robi ktoś inny niż ta baba. Co robi szybko i na odwal. Kiedyś robił bardzo miły Pan. Ich strona jest tak uboga, że nawet nie wiem po ile. Pozatym może ktoś inny w stalowej. Jakieś inne studio.? |
|
|
|
|
Mimoza!
|
|