|
|
|
Czy któraś z was robiła sobie może taki zabieg przedłużania rzęs? Słyszałam, że jest wiele metod i wiele różnych salonów, w których taki zabieg jest wykonywany i zastanawiam się jakie są efekty końcowe takiego przedłużania i czy opłaca sie na coś takiego wybrać. Bardzo kuszący jest fakt, że można by było zrobić sobie talie długie, piękne rzęsy, ale lepiej wcześniej się rozeznać w temacie, dlatego pytam. Piszcie o swoich doświadczeniach i uwagach. Będę wdzięczna.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sztuczne rzęsy doklejane 1:1 to z jednej strony super sprawa bo utrzymują się miesiąc, można zapomnieć o korzystaniu z maskary, płynach i płatkach do demakijażu, po prostu wygoda ale z drugiej strony mocno obciążają nasze naturalne rzęsy i nie można ich nosić non stop ponieważ nasze naturalne rzęsy po prostu wypadają. na pewno polecam na okres wakacji, urlopu bo gwarantuje rewelacyjny wygląd podczas plażowania, kąpieli słonecznych i wodnych. Ja osobiście robiłam taki zabieg u Izy Węglarz "Instytut Urody Prestige" Aleja Jana Pawła II 13a lok. 13 (niebieski blok obok "białych domów" w podwórku) byłam bardzo zadowolona ))
|
|
|
|
|
ile kosztuje przedłużanie tam?
|
|