|
|
|
Kto wie gdzie w Stalowej oklejają auta i tworzą na nie projekty reklamy? I gdzie np. po trzech latach samochód pozostaje bez śladu takiej reklamy;)
Proszę o jakieś namiary i co polecacie?;) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Multikolor na Górce Rozwadowskiej
Nie jestem jedną z biegających, walczących mrówek. Jestem mrówkojadem |
|
|
|
|
a jakaś inna alternatywa, bo tam wszystko w przygotowaniu na stronie internetowej, albo będzie.. albo nie, portfolio .. tylko w firmie? to jakaś tajemna strona?....cennik w zawieszeniu? ale nowym, trzeba podać dłoń.Może warto zadzwonić.
|
|
|
|
|
ja polecam GOME szybko i sprawnie zrobili, fakt faktem jedna naklejka z szyby sie odklejala to na nowa dostalem spory rabat i tak mialem wymieniac i tak wyszlo taniej.
|
|
|
|
|
ja niepolecam gomy.po 3 dniach mi zeszla reklama w 50 procentach,2 razy jezdzilem na reklamacje i jeszcze gorzej,po miesiacu zaproponowali mi nowa ale z rabarem 30 proc.wiec niebardzo ta reklama im wyszla,chcialem w kolorze,i niestety kolor tak wyblakl po 2 mies ze lipa konkretna,dzis wszyscy robia sztuke
|
|
|
|
|
Mi reklama z tylnej szyby z gomy zeszła po pierwszym chłodnym dniu...
Za to reklama z druk-grafu 4ty rok siedzi na aucie. Kolejne też u nich oklejałem i polecam. Tylko prosić by Przemek oklejał i folia idealnie trzyma. "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
dzięki za ... help;)
|
|
|
|
|
Proponuję PRO-ARS .Dla mojej firmy oklejali busy i autobus. Trawale, solidnie i w przystępnych kwotach. GOMA- ODRADZAM !!! Okleili mi małe auto, nieterminowo, poprawki. W ciągu 6 miesięcy użytkowania auto wyglądało jak by reklama jeździła na samochodzie z 5 lat .
Warto nawet dołożyć troszkę grosza, ale jest to wizytówka firmy. |
|