|
|
|
Witam.
Wybieram się na operację oka na zaćmę do Stalowej Woli. Czy mógłby mi ktoś powiedzieć czy to jest dobry wybór czy raczej powinienem wybrać się do innego szpitala. Proszę o szybka odpowiedź |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Co do oko to najlepsi specjalisci sa w klinice w Lublinie
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
Nie! Nie! Nie i jeszcze raz nie! Mojej babci tak zrobili operacje na zaćmę że uszkodzili rogówkę. W dodatku pani doktor powiedziała że to babcia sobie skaleczyła rogówkę co nie jest prawdą bo już po operacji było coś nie tak (babcia miała czyszczone oko na drugi dzień dwa razy). Niestety cierpiała przez ponad rok czasu pani doktor co rusz stosowała inne krople, maści. Co wiadomo nie było tanie a bólu i przeżyć i tak nic babci nie zwróci. Po operacji na zaćmę w Stalowej Woli potrzebny był przeszczep w Lublinie niestety dwukrotny bo pierwszy się nie przyjął. Najlepszy LUBLIN !!!!!
|
|
|
|
|
Znam parę osób które wykonywały ten zabieg w stalowej i są bardzo zadowolone ,natomiast koledze opadała powieka i lublin źle to wykonali.Należy pamiętać i przestrzegać
wielu zasad po zabiegu oka bo NIE przestrzeganie zasad powoduje bardzo wiele komplikacji jak odklejanie się siatkówki,kłopoty z rogówką a nawet utrata wzroku. Atak na marginesie nie wieszajcie psów na stalowowolskim szpitalu bo fachowców mają bardzo dobrych!! |
|
|
|
|
w lublynie to raczej amputacje sa zdatni wykonac a i to jak dobrze posmarujesz jelopom tam to po spirytus mozna jechac i ruskie fajki.... sprawdz i przejrzyj lepiej dostepne materialy i informacje gdzie sa specjalisci ktorzy maja jakiekolwiek pojecie o chirurgii oka jest ze dwie kliniki w kraju a najblizsze w miare renomowane to Ostrava i Bratyslawa .. tyle ze sa pewne koszty....pozdrawiam.
|
|
|
|
|
Moja mama miala dwa zabiegi usunięcia zaćmy z obu oczu i oba wykonane w klinice w Janowie Lubelskim.
W Stalowej Woli musielismy czekac 22 miesiące natomiast do Janowa udało sie dostac po 13 miesiącach. wszystko przeszlo łagodnie,bez komplikacji i po roku czasu mielismy juz z glowy takze drugie oko.Zabieg wykonywala dr Szosler. Klinika przy rondzie w kierunku Zamościa. Nowoczesna,odnowiona kilka lat temu,dobra opieka,szybkie zabiegi i co najwazniejsze udane. Oczywiscie na NFZ. |
|
|
|
|
ponawiam temat jacy specjaliści są w Lublinie?
|
|
|
|
|
ja polecam Starachowice, dr Dębicka
|
|
|
|
|
ja polecam klinike w Janowe Lubelskim, bardzo miła atmosfera i fajne podejscie do pacjenta, pelena profesja
|
|