|
|
|
Witam, chciałabym zapytać Was, drogie Użytkowniczki, gdzie znajdę dobrego fryzjera (dobrą fryzjerkę). Szczerze mówiąc nie ufam fryzjerkom jeśli chodzi o cięcie, bo nie raz i nie dwa włosy były robione źle i "na odwal się". Gdzie znajdę dobry zakład fryzjerski ? Będę wdzięczna za pomoc
Pozdrawiam serdecznie |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ten temat był już poruszany kilka razy, wystarczy dobrze poszukać ;)
Ja osobiście polecam panią Ewę i jej salon tutaj link http://salonmadame.pl/ pozdrawiam ;) |
|
|
|
|
Polecam Cecylię z Salonu naprzeciwko Centrum 4 (niskie białe budynki). Świetnie ścina, maluje i doradza. Ma talent dziewczyna. Chodzę do niej kilka lat i widzę że coraz więcej klientek nowych ma. Trzeba się doniej z wyprzedzeniem umawiać. To o czymś świadczy. Naprawdę gorąco polecam!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Polecam salon Oleńka, na przeciwko Aldika w domkach. Swietne ceny i włosy chyba najtanszy i najlepszy salon w Stalowej.
|
|
|
|
|
A ja polecam pania Martę z salonu "O Mały Włos" i mogę szczerze ją polecić bo nie byłam tylko raz ale już parę razy więc opinie mogę wystawić i będzie to napewno pozytywna opinia.Nawet wczoraj pani Marta ścinała tonowała kolor moich włosów i jestem zadowolona ba,nawet mogę powiedzieć że w końcu dzięki tej pani mam kolor włosów jaki od dawna mi się śnił Podejście do klienta również ma wspaniałe jak i do dzieci tak wiec gorąco polecam
|
|