|
|
|
Witam, gdzie w stalowej badz okolicach kupie opony bieżnikowane na felge 14? Z gory dzieki za odp : )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A dlaczego w Stalowej lub okolicach ? Złudna nadzieja, że będzie taniej.
STOP gwałcicielom mechaniki ! Klucz dynamometryczny podstawowym narzędziem pracy. |
|
|
|
|
Nasi wulkanizatorzy mówią że bieżnikowane toi zło i kup pan dębice...
Oponybieznikowane.pl tam kupowałem kilka kompletów "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Byłem bardzo sceptycznie nastawiony do opon regenerowanych. Spróbowałem Hiszpańśkiej firmy Insa z 24 msc gwarancją realizowaną na terenie całego kraju. Złego słowa nie mogę powiedzieć, a mija rok ich użytkowania.
STOP gwałcicielom mechaniki ! Klucz dynamometryczny podstawowym narzędziem pracy. |
|
|
|
|
Ty jeździsz jak pi... więc wiesz, mało obiektywnie bo co kilometr sprawdzasz czy coś się nie poluzowało w aucie.
Przy ostrej jeździe w tym w Kielcach na torze Markgumy nie rozkleiły się. I tą konkretną firmę polecam. Znajomemu brałem Targumy na zime Mieleckie i 2 zima za nimi i stan idealny. "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Mialem nowe bieznikowane opony zimowe i po jakis 50 km jedna z opon sie rozkleila, dobrze ze wolno jechalem. Ja tam nie polecam, wole jednak nowa debice niz jakis wynalazki
|
|
|
|
|
Dzieki wszystkim za odpowiedzi. Bede szukal w necie moze akurat sie cos znajdzie w dobrej cenie.
|
|
|
|
|
Jak w upalny dzień wydachuje ktoś przez taką oponę bierznikowaną na autostradzie to nie wiem czy to taka oszczędność...
|
|