|
|
|
witam mam pytanie.Gdzie jest najbliżej ZOO dla dzieci, prosze o namiary.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zamość - w gogle poszukaj opisu - doinwestowany mocno z kasy unijnej - 1.5 godziny jazdy, emerycko dwie.
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
CYTAT ZOO dla dzieci - nie wiem, może w Azji? Ale, żeby nie dostać znów nagany, odpowiem jak poprzednik, że w Zamościu jest ZOO, ale nie wiem czy dla dzieci... |
|
|
|
|
Najbliżej jest Zamość.Musieli się dostosować do unijnych przepisów m.in.wielkość klatek czy wybiegów uległa powiększeniu.To nie jest to ZOO jakie było jeszcze kilka lat temu.
Rozwalające się chodniki i klatki czy ogólny smród,poszły w zapomnienie.Prace podobno jeszcze trwają. Bliżej Stalowej Woli drugiego takiego obiektu nie znajdziesz.Następne to chyba będą w Warszawie i Krakowie. Po drodze do Zamościa można odwiedzić kilka fajnych miejsc,gdzie np.dzieciaki mogą odpocząć. CYTAT Ale, żeby nie dostać znów nagany, odpowiem jak poprzednik, że w Zamościu jest ZOO, ale nie wiem czy dla dzieci... Dzieci wpuszczają do każdego ZOO. Problem mogą mieć dorośli,ale z wyjściem.Niektórzy muszą mieć dokument ze zdjęciem i bilet potwierdzający iż są zwiedzającymi,a nie mieszkańcami... SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Oj wiem, wiem. Rozbawiło mnie po prostu to zestawienie słów, na pewno rozumiesz. Tym bardziej, że do każdego ZOO faktycznie wpuszczają dzieci, to głównie dla nich taka rozrywka
Ja w Zamościu kilka lat temu byłem i powiem szczerze, że szału nie było. Widziałem koguta, osła chyba konia... za wiele egzotycznych zwierząt nie kojarzę, były małpy, jaszczurki, pająki, ale do ZOO się idzie obejrzeć żyrafy, słonie, lwy... a wtedy to albo one spały, albo ich tymczasowo nie było, bo były na wczasach. Sam się wybieram z synem do Zamościa, ale chyba nieco musi podrosnąć, żeby go to ciekawiło. Mam nadzieję, że za rok będzie tam już super wypas ;) |
|
|
|
|
Nie najbliżej, ale za to polecam: Wrocław.
STOP gwałcicielom mechaniki ! Klucz dynamometryczny podstawowym narzędziem pracy. |
|
|
|
|
To jak już będziecie w Polsce polecam zoo w Poznaniu i piękny wybieg dla słoni robi wrażenie i kosztował sporo ale warto.
Oraz Zoo w gdańsku / gdyni tam na styku. Najpierw jazda kolejką, a potem obejrzeć pieszo. "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|