|
|
|
Mam pytanie, gdzie w okolicy można znaleźć lekki teren, jakąś zabłoconą drogę (na którą można wjechać)? Chcę przetestować napęd 4x4 w samochodzie osobowym ale nie przychodzi mi do głowy gdzie to mogę zrobić.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jedz na kochany. Jedziesz przez jastkowice od stalowej, skrecasz w prawo w jastkowicach na ulice wolnosci (sa znaki) i cały czas prosto w las, szalabanów nie ma, mozna jezdzic bo to droga na Kochany.
|
|
|
|
|
ok, dzięki za informacje
|
|
|
|
|
Lepiej wjedź na lekko piaszczystą drogę ( okolice osowskiej ) Jak w błoto się władujesz osobówką z 4x4 może być niefajnie. Piach wystarczy do sprawdzenia napędu
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Z lekkiego błota nawet w razie zakopania - wykopie się. Jak się w piachu zakopie może być gorzej
Lekkie błotko masz nawet nad sanem na błoniach jak popada. STOP gwałcicielom mechaniki ! Klucz dynamometryczny podstawowym narzędziem pracy. |
|
|
|
|
Syren, wiem że się super znasz na offrołdzie. Może nawet kiedyś dostaniesz dostęp do stalowolskiej grupy offroadowej jak cię admin zatwierdzi. Ale póki co nie pisz głupot
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Moderowano przez: Jacek Post nie na temat, ale lubię to !
|
|
|
|
|
CYTAT jedz na kochany. Jedziesz przez jastkowice od stalowej, skrecasz w prawo w jastkowicach na ulice wolnosci (sa znaki) i cały czas prosto w las, szalabanów nie ma, mozna jezdzic bo to droga na Kochany. Na kochany to ja maluchem jezdzilem wiec auta tam nie sprawdzisz chyba ze tak jak teraz po 2 tygodniowych opadach. ALOHA :)) |
|