|
|
|
Szukam dobrego hydraulika ktory w nowym domku zrobi od podstaw całą hudraulike.
zależy mi na bardzo dobrym fachowcu. Macie jakies namiary? Proszę również o informację kogo unikać... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Projekt jest ?
STOP gwałcicielom mechaniki ! Klucz dynamometryczny podstawowym narzędziem pracy. |
|
|
|
|
Tak jest projekt.
|
|
|
|
|
Bigen-Pres Piotr Łukasik
tel.515 169 752 Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta. |
|
|
|
|
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
U nas całą instalację od podstaw wykonywał p. Piotr Majewski (firma Hydro-Instal, Stalowa Wola). Wszystko działa bez zarzutu. Polecam.
|
|
|
|
|
Ja natomiast z Panem Piotrem Majewskim mialem wielkie problemy. Instalacje co prawda wykonal i kase wzial ale po jakims czasie kiedy zaczely sie problemy, Pan Piotr Majewski unikal kontaktu, nie odbieral telefonu. Jestem BARDZO niezadowoly z jego uslug, zrobil byle jak, kase wzial i slad po nim zaginal. Nie wiem skad takie pozaytywne komentarze, ja jestem bardzo zawiedziony.
|
|
|
|
|
Ja też polecam pana Piotra Majewskiego. Jeśli chodzi o nowoczesne instalacje to bardzo dobry hydraulik u mnie wszystko ładnie chodzi. Sam przerobiłem kilka ofert od różnych fachowców ale pan Piotr był najbardziej profesjonalny. Nie polecam fachowców których poleca sklep hydrokan zrobili u kolegi na początku kusili go najlepsza oferta a później wyszło drogie tyle drożej niż mówili do tego totalny brak estetyki pracy podpięcie zasilania do skrzynek od grzejników i w kotłowni masakra w porównaniu do pana Majewskiego to nawet na 1 nie zasłużyli także nie pytaj w tym sklepie o fachowców bo polecaja partaczy
Zdecydowanie polecam pana Piotra Majewskiego |
|
|
|
|
Majewski robi drogo i zdarza mu się np prób szczelności nie wykonać bo na 100% jest szczelne... Ma sporo roboty często mu się śpieszy i nie lubi wracać i poprawiać.
Jak jest projekt to tylko poprawnie zrobić i za materiały nie zedrzeć. The great come back... |
|
|
|
|
Poszukuję hydraulika mam namiary na Bigen-Pres Piotr Łukasik oraz Pana Piotra Bąk. Czy u kogoś wykonywał hydraulikę któryś z tych Panów?
|
|
|
|
|
Piotr Bąk wymieniał u mnie piec CO i przerabiał częściowo instalacje. Bardzo fachowo i konkretnie. A poza tym gość bardzo sympatyczny i kontaktowy, można się bez problemu dogadać.
|
|
|
|
|
Sprawdź prywatne wiadomości
|
|
|
|
|
Dziękuje
|
|
Dołączył: 11 Maja 2016r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Podłączę się do tematu.
Od dłuższego czasu szukam hydraulika, który przesunie liczniki ciepłej i zimnej wody o 0,5 m wyżej niż są. Rury plastikowe PP-R 25. Ostatnie piętro blok 3 piętrowy, 8 mieszkań na klatce. Dla fachowca to nie problem wykonać w pół godzinki do godzinki robotę ale znaleźć takiego fachowca to problem już duży gdyż jedni nie mają czasu a są tacy wg, których to niewykonalne. W wodociągach nie mają hydraulików i poradzili szukać samemu, w spółdzielni też poradzili samemu poszukać. |
|