|
|
|
Chciałam się dowiedzieć gdzie w Stalowej Woli bądź okolicach można skorzystać z tego typu usług? Ponieważ koleżanka wychodzi za mąż i chce skorzystać z tej metody.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
no właśnie można sie opalić natryskowo w Stalowej i ile biorą za to ?
|
|
|
|
|
Czylijednym słowem nie ma w Stw i okolicach kogoś trudniącego się tego typu usługami??
|
|
|
|
|
785787174 proszę sprawdzić czy nadal aktualne jest opalanie natryskowe.
ja osobiście 2 lata temu korzystałam z solarium natryskowego na al.J.P II naprzeciwko stokrotki, taki mały budynek. kosztowało to 70zł. proszę podejść tam i się umówić, schodzi się w dół z tyłu budynku. |
|
|
|
|
CYTAT 785787174 proszę sprawdzić czy nadal aktualne jest opalanie natryskowe. ja osobiście 2 lata temu korzystałam z solarium natryskowego na al.J.P II naprzeciwko stokrotki, taki mały budynek. kosztowało to 70zł. proszę podejść tam i się umówić, schodzi się w dół z tyłu budynku. Dziekuję a ten telefon to do jakiegoś salonu? |
|
|
|
|
Po małej przerwie , nadal na topie http://stalo(...)e=&str=1
|
|
|
|
|
Prawdą jest , moja zrobiła mi niespodziankę.
Oniemiałem gdy weszła do domu jak czekoladka. W pierwszej chwili nie zaskoczyłem , że odwiedziła dawne imperium słonca. (dobrze , ze jesteś...) cris-cros |
|
|
|
|
W Nisku w gabinecie kosmetycznym robią opalanie, ale mają też możliwość dojazdu do domu Klienta Numer do nich to: 785-787-174
|
|