|
|
|
Czołem czytacze!
tak jak większość z Was śledzimy newsy na maistreamowych portalach. Wszyscy wiemy że w Polsce jest źle i nie zanosi się na to żeby było lepiej. Bułgarzy się palą na wzór Tybetańzcyków - u nas wszyscy udają że jest git. Gówno prawda - nie jest - i wszscy o tym wiemy. Czas wziąć sprawy w swoje ręce. Nie masz pracy>? My też nie. A wieksz kto ma? Na przykład Panie z PUPu - sporo ich tam siedzi prawda? Prawda. Potrzebujemy kontaktu z ludźmi którzy mają dość. Nie opowiadamy się za żadną polityczną opcją, wszscy jesteśmy równi - możesz wierzyć w Boga albo nie wierzyć, być czerwonym, białym albo czarnym - w Polsce - naszym Kraju ma się żyć ludziom dobrze bez względu na poglądy, wiarę bądź kolor skóry. Pamiętajcie i przemyślcie starą jak świat prawdę - PAŃSTWO JEST DLA LUDZI bo to ludzie - MY - tworzymy Państwo. Współczesna Polska o tym zapomniała i NAJWYŻSZY czas to zmienić. Ci którzy siedzą przy korycie nic z tym nie zrobią - bo im jest dobrze - to nasz czas, nasz kraj i nasze być albo nie być. Odzywajcie się - razem damy radę. tel.: 533 206 848 /// 604 253 787 mail.: juzczass123_(at)_op.pl |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Chcecie spalić siebie czy panie z PUP?
|
|
|
|
|
CYTAT Chcecie spalić siebie czy panie z PUP? A mi się wydaje, że chcą byś ty się spalił a oni to wykorzystają i zrobią wiec. Będziesz bohaterem. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Juz się palę do tego ...
|
|
|
|
|
Świetna inicjatywa, ale pamietaj ze mieszkasz w kraju gdzie większosć to i...i, masz przykład Madrasa nie zebym cie obrażał ale jak nie masz nic do powiedzenia to siądz se na kiblu, a nie będziesz w klawaiturę stukał, śwetnainiciatywa jak najbarziej ludzie powinni wyjść na ulice i wywołać taką presję na rządzie że neimogli by psać ale jakioś niewielu sie do tego kwapi, dużo o tym mowi, ale nie wiele robią ja chętnie przyłączyłbym sie do jakiegoś protestu
|
|