|
|
|
Jak w temacie: czy w naszym 'mieście rowerów' jest jakieś miejsce gdzie można sobie używany rowerek sprawić?
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 30 Sty 2009r. Skąd: stalowowolunia Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Jak w temacie: czy w naszym \'mieście rowerów\' jest jakieś miejsce gdzie można sobie używany rowerek sprawić? Szukaj ogłoszeń na tablica.pl albo lokalnych portalach. Punkty sprzedaży używek przeważnie mają sprzęty w wygórowanych cenach lub ich stan pozostawia wiele do życzenia. |
|
|
|
|
Słyszałem, że ktoś w Żabnie sprowadza rowery z Niemiec, jeśli ktoś wie coś na ten temat, może napisać mi na priv.
|
|
|
|
|
żeby Wam tych rowerków z giełdy z Sandomierza czy sprowadzanych z 'niemiec' milicja podczas pierwszej kontroli nie odebrała i nie oddala prawowitemu właścicielowi...
|
|
|
|
|
CYTAT Jak w temacie: czy w naszym \'mieście rowerów\' jest jakieś miejsce gdzie można sobie używany rowerek sprawić? Jest handlarz w Lipie, przed mostkiem po prawej stronie, 100 m od głównej drogi (kilka bików jest przeważnie wystawionych przy głównej, gość stoi też w Sandomierzu - generalnie rowery ma drogie, a do tego cwaniak). Poza tym w Pysznicy, naprzeciwko delikatesów Centrum był kiedyś gość handlujący rowerami, nie wiem czy aktualne. |
|
Dołączył: 30 Sty 2009r. Skąd: stalowowolunia Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Jest handlarz w Lipie, przed mostkiem po prawej stronie, 100 m od głównej drogi (kilka bików jest przeważnie wystawionych przy głównej, gość stoi też w Sandomierzu - generalnie rowery ma drogie, a do tego cwaniak). Poza tym w Pysznicy, naprzeciwko delikatesów Centrum był kiedyś gość handlujący rowerami, nie wiem czy aktualne. Właśnie o takich handlarzach pisałem. Lepiej poszukać sobie sprzętu od prywatnego użytkownika |
|