|
|
|
Orientujecie się może gdzie i za jaką kwotę można wysłać dziecko na fajną kolonie w wakacje??? Będę wdzięczna za pomoc
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Akademia Pływania organizuje obóz sportowy z nauką pływania w Bukowinie tatrzańskiej. Więcej informacji na stronie akademii.
|
|
|
|
|
Dzięki bardzo. A czy to jest obóz dla osób dobrze pływających??? Czy jest też możliwość nauki pływania???
|
|
|
|
|
To będzie obóz sportowy z nauka pływania więc każdy może się zapisać, pływający, który może się doszkolić oraz niepływający, który będzie się uczył
504057282 |
|
|
|
|
Witam
Akademia Pływania Stalowa Wola ma jeszcze 2 wolne miejsca na Obóz Sportowy z Nauką Pływania. Na Obóz może jechać każde dziecko ,które lubi zajęcia sportowe(nie musi umieć pływać). Obóz będzie na terenie ośrodka Stasinda - Bukowina Tatrzańska w terminie 26 lipca 5 sierpnia. |
|
|
|
|
Witam,
odświeżam temat - proszę o namiary na fajnego organizatora kolonii bądź obozu dla 9-letniej dziewczynki. Odwiedziłam stronę mega-obozy.pl i zainteresował mnie obóz sportowy z Lego. Czy ktoś z Was korzystał z usług tej firmy? Proszę o wszelkie opinie. Z góry dziękuję |
|
|
|
|
Moje dziecko było dwa razy na obozie z Akademii Pływania, jestem bardzo zadowolona i polecam wszystkim.
|
|