|
|
|
gdzie napełnię kartridż do drukarki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PRINT ZONE -Firma mieści się na ul. Okulickiego w tzw. biało-czerwonych domach
(naprzeciw księgarni stanczyk), na 1 piętrze. |
|
|
|
|
Napełniałem kiedyś ale teraz już tego nie robię - nie opłaca się (miałem później problemy z drukowaniem). Polecam jakieś sprawdzone zamienniki, np ActiveJet.
|
|
|
|
|
Napelnilam tylko raz- mialam potem mase problemow.I nigdy wiecej tego nie zrobie. Szkoda kasy.
|
|
|
|
|
Napełnianie to nie problem, ale lepiej kupić laserówkę. Szybko się zwraca, koszty eksploatacji nieporównywalnie mniejsze. Tusz do drukarek jest drogi, same kartridże są bardzo drogie. Nie opłaca się. Po zakupie 3-4 kartridża masz nową drukarkę.
|
|
|
|
|
Retro kwestia jeszcze drukarki. Kiedyś kupiłem canona na promocji i koszt 4 zamienników ( czarne i 3 kolory ) był wyższy niż zakup drukarki...
Teraz mam laserówke i co mi się podoba to mogę użyć jej raz w roku i działa, albo zużyć tonery w tyfdzień i też działa. Nic nie zasycha itp "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
CYTAT Retro kwestia jeszcze drukarki. Kiedyś kupiłem canona na promocji i koszt 4 zamienników ( czarne i 3 kolory ) był wyższy niż zakup drukarki... Teraz mam laserówke i co mi się podoba to mogę użyć jej raz w roku i działa, albo zużyć tonery w tyfdzień i też działa. Nic nie zasycha itp No, to byś musiał nieźle nadrukować makulatury, żeby zużyć cały toner ;) Dzisiaj po prostu nie opłaca się inwestować w drukarki atramentowe. Koszty atramentu są zatrważające. Na jednym kartridżu nie wydrukujesz też 1000 i więcej stron, tak jak jest to w przypadku tonera w laserówce. |
|