|
|
|
Gdzie mogę kupić flagi zarówno Polski, UE jak i Watykanu?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hernan_dzikus to sklep z dewocjonaliami. Może kupisz tam flagę Watykanu ale UE już raczej nie
Inco Veritas Agencja ks. Popiełuszki 6 37-450 Stalowa Wola, >><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
|
|
Pytać o flagę Unii i Watykanu, to tak jakbym zapytał gdzie mogę kupić wibrator i różaniec.
|
|
|
|
|
CYTAT hernan_dzikus to sklep z dewocjonaliami. Może kupisz tam flagę Watykanu ale UE już raczej nie Inco Veritas Agencja ks. Popiełuszki 6 37-450 Stalowa Wola, dzięki bardzo , się sprawdzi |
|
|
|
|
Do hernan_dzikus wysłałem Ci wiadomość na prv
Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw? Trzeba tylko umieć je popełniać! A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień. Autor: George Bernard Shaw |
|
|
|
|
Jak ktoś potrzebuję flagę to pisać na prv lub pod suchy43_(at)_interia.pl
Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw? Trzeba tylko umieć je popełniać! A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień. Autor: George Bernard Shaw |
|
|
|
|
flagi polski maja w Tesco za grosze i na lusterka samochodowe tez
|
|
Dołączył: 27 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
CYTAT Pytać o flagę Unii i Watykanu, to tak jakbym zapytał gdzie mogę kupić wibrator i różaniec. Zdziwił byś się pewno, ale jedno z drugim ma wiele wspólnego |
|