|
|
|
Jak w temacie, poszukuje szkółek czy sklepów gdzie mógłbym kupić iglaki na działkę.
Dziękuję za każe informacje http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=7027721 |
|
|
|
|
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=7027721 |
|
|
|
|
Jedź na szkółkę do Rudnika.
|
|
|
|
|
W nisku masz jeden na drodze do niska skład, drugi na sopocie, trzeci na wylocie. Masz na brandwicy i w... majstrze i mrówce na ogrodzie. Co ciekawe kupowali rodzice na jesieni i teraz na wiosne krzewy właśnie w którymś z tych dwóch marketów i było sporo taniej w przypadku iglaków
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
wiadomosc poszla na priv
altanki,szafy,huśtawki,place zabaw,budy, meble ogrodowe - wyrobyzdrewna@poczta.onet.pl |
|
|
|
|
Jacek, w markecie taniej ?
Thuja w mrowce czy majstrze 1m - 35 zł W Pysznicy - 12 |
|
|
|
|
Atomizer zaznaczam że trzeba porównać. Tuje były końcem marca w którymś markecie po 8,99 szły jak ciepłe bułeczki
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
W Turbi jest szkółka drzew i krzewow ozdobnych. Iglaki tez maja
|
|
|
|
|
CYTAT Atomizer zaznaczam że trzeba porównać. Tuje były końcem marca w którymś markecie po 8,99 szły jak ciepłe bułeczki Były w mrówce po 9 zl, 40-50 cm. Takie same w szkółce masz po 5 zł Z resztą, kto kupuje tuje w markecie ? |
|
|
|
|
Szkółka drzew i krzewów w Pysznicy.
|
|
|
|
|
nisko-warchoły
|
|
|
|
|
CYTAT Były w mrówce po 9 zl, 40-50 cm. Takie same w szkółce masz po 5 zł Z resztą, kto kupuje tuje w markecie ? ja kupowałem w Tesco ze 2 lata temu za 7 zł 80-100 cm dziś mają ponad 2 m i mają się bardzo dobrze teraz mam pytanie skąd niby markety mają te iglaki ? swoją drogą jeszcze wczoraj widziałem podobne w Tesco ... cena nie rzuciła mi się w oczy ... "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT w którymś markecie po 8,99 szły jak ciepłe bułeczki Ciekawe czy przyjmowały się tak samo dobrze jak się sprzedawały... Ja osobiście odradzam kupowanie w marketach. -narkoza płatna czy na NFZ? -Na NFZ, doktorze -AAAaaa, kotki dwa, szarobure obydwa... |
|
|
|
|
Na Brandwickiej w Rozwadowie(od strony Mieszka I).
Większy wybór w okolicach Rzeszowa.Łatwiej znaleźć zdrowe okazy. Te kupowane w marketach są"zabiedzone". Po prostu obsługa się do pielęgnacji nie przykłada. Najlepsze są z plantacji szkółkarskich. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|