|
|
|
Doradzcie, jakiej firmy kupić mikrofalówkę i gdzie w Stalowej
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kazda jest dobra tylko zalezy do czego ona ma byc.
A kupic mozna w kazdym sklepie AGD, MEDIA EXPERT itp. Ja mam boscha i narazie funkcjonuje Uzywam sporadycznie raz na tydzien albo dwa Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
Mam zelmera
http://www.ceneo.pl/323041#tab=reviews Jest, bo jest, ale polecić tej marki nie mogę, chyba, że polepszyło się na lepsze. W mojej odkleja się folia na drzwiach a to ponoć bardzo ważny element. Często wybijała bezpiecznik. Raz była w naprawie za 40zł na wymianie bezpiecznika. Kupuj z funkcja grila, fajne zapiekaneczki wychodzą lub szaszłyki. |
|
|
|
|
dedek, a mogło polepszyc się na gorsze?
|
|
|
|
|
ojej, jaki cudowny awatar - wzruszyłam się, naprawdę
|
|
|
|
|
mikrofalówka z funkcją grilla
-jaką firmę proponujecie ? |
|
|
|
|
Ja mam LG taka różofa w kwiatuszki modelu nie znam. Odmraża ok, butelke podgrzewa ok, od grilowania mam kombiwar więc w tej materii nie podpowiem
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Jeżeli miałbym zmieniać swoją zelmer na inną to kupiłbym taką:
LG MC 8087 TRC http://www.neo24.pl/kuchenka-mikrofalowa-lg-mc-8087-trc.html |
|
|
|
|
OO identyczna jak moja tylko ja mam oklejoną przez mediamarkt. Nie wiedziałem że to ma tyle funkcji
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Kuchenka mikrofalowa nie może być dobra ... Sama z siebie to niszczyciel potraw i składników. Potrafy z niej są niedobre, niesmaczne, nieapetyczne.
Ble. |
|
|
|
|
też mam takie zdanie, dlatego nasza, wniesiona przez męża do naszego wspólnego majątku leży nieużywana w piwnicy. nigdy nie odczułam jej braku.
|
|
|
|
|
smerfetka03, podgrzewam zupę wlewając z gara prosto do miski. Mam za dwie minuty. Nie musze myć jakiegoś mniejszego garnka, w którym będę grzał zupę na gazie. Kanapkę z serem i szynką stawiam na kratkę grilla i za 6 minut jest zapiekanka. Nie musze jarać się zapiekankami na hali targowej. Rolady węd linowo serowe też łatwiej podgrzać w mikrofali.
PS. Pomyśl o zmywarce to dopiero, jaki jest syf. |
|
|
|
|
CYTAT smerfetka03, podgrzewam zupę wlewając z gara prosto do miski. Mam za dwie minuty. Nie musze myć jakiegoś mniejszego garnka, w którym będę grzał zupę na gazie. Kanapkę z serem i szynką stawiam na kratkę grilla i za 6 minut jest zapiekanka. Nie musze jarać się zapiekankami na hali targowej. Rolady węd linowo serowe też łatwiej podgrzać w mikrofali. PS. Pomyśl o zmywarce to dopiero, jaki jest syf. No masz za dwie minuty. Tylko co masz ? - Zupa jeszcze jak zupa ... - Zapiekanka z mikrofalówki ? Ani wygląda, ani smakuje. - Wędlina z mikrofalówki - j.w. Do domowego grillowania to jest piekarnik |
|
|
|
|
Zapytaj jakie kuchenki posiadaja dziweczyny za hala targowa ktore robia zapiekanki, tam sa ekstremalnie wykorzystane wiec moze Ci doradza
|
|
|
|
|
CYTAT - Zapiekanka z mikrofalówki ? Ani wygląda, ani smakuje. Zależy, kto, jak co robi. Czasem i najlepsze dania nie muszą każdemu smakować. Ale nie gadamy tu czy używać czy nie używać mikrofalówek tylko, jakich używać. A u Ciebie widzę, że jesteś przeciwnikiem tych urządzeń po prostu z zasady CYTAT Do domowego grillowania to jest piekarnik Grillując mały kawałek nie muszę grzać wielkiego piekarnika.
|
|
|
|
|
Szukając kuchenki mikrofalowej, chciałem aby napisy na niej były po polsku. Mieszkam w Polsce i taką miałem fanaberię. Niestety Zelmer i inni opisy mają po ang. Wybrałem mikrofalę http://www.agito.pl/kuchenka-mikrofalowa-daewoo-kog-8a8rl-1127-360414.html. Ta jest OK. Dziala już 2 lata używana codziennie.
Heruur; SG-1, SG Atlantis, SG Univerese, Hatak Group, Orion-Tokra. |
|