|
![]() |
|
Gdzie kupię tanio pieluchy tetrowe w stw???
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 3 Wrz 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
W każdym sklepie z akcesoriami dla dzieci. Na "edukacji" jest taki sklep na wprost Papryki chyba Milcia...
|
|
|
![]() |
|
lucky luk wracaj
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
textil market
Dorii |
|
Dołączył: 3 Kwie 2013r. Skąd: Stalowa Wola (podkar Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Najbardziej opłaca się niestety albo i stety ale na allegro.
abra-kadabra. |
|
|
![]() |
|
nie chcę kupować na allegro a w textilu są drogie jak na textil bo po 2,99
|
|
Dołączył: 20 Lut 2009r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Kupowałem po 1,50zł największe i cięte na pół więc sztuka wyszła po 0,75. Szycie gratis miałem. Pieluchy wytrzymały 9mcy do wycierania itp idealne. Najtańsze był w 5opaku rok temu w tesco wychodziło 10zł za 5
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
![]() |
|
Oprócz ceny przede wszystkim radziłabym wziąść pod uwagę jakość.
Te z tesco są słabe, zresztą na oko widać "jak prześwituje" tetra. Uwierz, że lepiej kupić z lepszego materiału trochę droższe bo dłużej posłużą. Ja w 2011 roku zakupiłam w sklepie z materiałmi obok kawiarni Motycze, kina Ballada. Oni mają tam tetrę na metry ale od razu też szyją jakie chcesz(chodzi mi o wielkość bo ta też jest różna, mi akurat podpasowały w kształcie kwadratów a nie prostokąta). Ja tam zamawiałm i byłam/jestem zadowolona materiał ok i do teraz służy. Niestety ceny już nie pamiętam ale zawsze można przejść się i zapytać ile biorą od 1 szt. |
|
|
![]() |
|
Do wszystkich napinających się i nie rozumiejących tekstu pisanego: autorka nie pyta gdzie kupi pieuchy, tylko gdzie kupi je najtaniej. Cieszę się, że mogłem wyjaśnić.
Co do tematu to i ja poradzę, nie najtańsze, a dobre jakościowo. Najtańsze po pierwszym praniu będą się nadawały do wyrzucenia i polecisz po nowe i już koniec końców opłacać Ci się nie będzie ![]() |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
SzoPeN mimo iż zrozumiałeś tekst to niewiele wniosłeś do tematu
![]() ![]() " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
![]() |
|
CYTAT nie dość ,że nie doradziłeś gdzie je kupi najtaniej Bo nie wiem. CYTAT to nawet nie napisałeś gdzie je kupi... Odpowiedź już padła, w każdym sklepie z dziecięcymi akcesoriami, np. Milcia. Po co się powtarzać? ![]() CYTAT dobrze,że chociaż poradziłeś do czego jeszcze pieluchy tetrowe mogą służyć Dokładnie ;) Te najtańsze tylko do tego. Sam kiedyś szukałem najtańszych, kupiłem i żałowałem, że nikt nie powiedział mi tego, co napisałem ja ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Dokładnie!!! pytałam gdzie kupię tanio!!!!! już kupiłam w centrum w sklepie z akcesoriami dziecięcymi. Dziękuję za wszystkie odpowiedzi. A i byłam w tesco i są po 3.39 za sztukę i taki badziew że masakra.
|
|
|
![]() |
|
Ja kupowałem na wakacjach w pepco były po 2,79 w Tesco są droższe i nie specjalnie jakościowo dobre
|
|
|
![]() |
|
Ja kupowałem na wakacjach w pepco były po 2,79 w Tesco są droższe i nie specjalnie jakościowo dobre w tekstil są po 2,99
|
|
|
![]() |
|
a dlaczego nie chcesz na allegro? ja kupowałam różne rozmiary, pojedyncze i podwójne i z tego co pamiętam to wszystkie były poniżej 2,5zł, a są bardzo w porządku. szczerze mówiąc to nawet nie wiedziałam, że z tetrowymi pieluchami może byc coś nie tak, pielucha jak pielucha.
|
|
Dołączył: 20 Lut 2009r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
gęstośc tkaniny czy jakoś tak. My bralismy tą po środku by łatwo dopierać pieluchy
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
![]() |
|
Ja kupowałam w Milci i beznadziejne były za 10 pieluch dałam 30 zł , dużo lepsze jak dla mnie są w Textil Markecie
|
|
|
![]() |
|
Witam Ja kupowałam w Milci pieluchy i nie mogę powiedziec nic złego prałam je setki razy nie rozciągały się i służa w dalszym ciągu więc mogę poleci bo są sprawdzone.
|
|