|
|
|
cześć.
mam problem gdyż dzisiaj przy wymianie na opony letnie,zauważyłem że urwał się cieżąrek od alufelgi o masie 45 g. Znałazłem te miejsce gdzie się on odkleił i teraz mam kilka pytań. 1.Czy warto pojechać znowu wyważyć opony lub tą oponę(ostatni raz zostały wyważone poprzednie lato) 2.Czy mogę sam przykleić nowy odważnik ? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Od nowa wyważ.
Do syrenowatych będe kasował wasze posty pod każda postacią "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
--------
Moderowano przez: panna_pina 2. Zabronione jest w szczególności publikowanie:
2.4. wpisów nie zawierających merytorycznej treści pomimo że mają sens |
|
|
|
|
CYTAT cześć. mam problem gdyż dzisiaj przy wymianie na opony letnie,zauważyłem że urwał się cieżąrek od alufelgi o masie 45 g. Znałazłem te miejsce gdzie się on odkleił i teraz mam kilka pytań. 1.Czy warto pojechać znowu wyważyć opony lub tą oponę(ostatni raz zostały wyważone poprzednie lato) 2.Czy mogę sam przykleić nowy odważnik ? Podjedz tam gdzie wywazales. Moze ci jaki upust zrobia. Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
ale się dzieciaki obruszyły aż mi 20% dali jak dojdę do setki może wygram pizzę....
a wkleiłem tylko emotionkę..... w innym temacie macie kilkanaście postow to usunięcia więc do dzieła strażniczko regulaminu |
|
|
|
|
ja słyszałem a moze źle słyszałem ze wyważenie jest do 1 większej dziury potem trza wyważać znowu
|
|
|
|
|
CYTAT ale się dzieciaki obruszyły aż mi 20% dali jak dojdę do setki może wygram pizzę.... a wkleiłem tylko emotionkę..... w innym temacie macie kilkanaście postow to usunięcia więc do dzieła strażniczko regulaminu Szkoda nawet gadać, żeby nei było obciachu wyręcza się innymi "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|