|
|
|
poszukuję dobrego blacharza samochodowego do naprawy progów. Możecie kogoś polecić???????????????????
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Również poszukuję i będę wdzieczny za jakieś info, w gre wchodzi wycięcie starego i wspawanie nowego progu
|
|
|
|
|
MOTO-MAX ul. Przemysłowa - polecam !
|
|
|
|
|
Mazurkiewicz (AUTOWYMIAR)k/Unimetu, Mołoń - do tanich nie należą ale jakość
|
|
|
|
|
moge polecic goscia z kłyzowa ktory zajmuje sie takkimi sprawami, robil mi kilka aut i jestem zadowolony. Klientow ma z wyzszej polki z fajnymi autami wiec o czyms to swiadczy. Zainteresowanym dam namiary na priv
altanki,szafy,huśtawki,place zabaw,budy, meble ogrodowe - wyrobyzdrewna@poczta.onet.pl |
|
|
|
|
NIKCARS - Nikander Marciniak
tutaj dokładne namiary: http://miejsca.rzeszow.gazeta.pl/miejsca_rzeszow/160829322/Nikcars+Naprawa+Samochod%C3%B3w+Nikander+Marciniak/miasto-Stalowa+Wola/p/ Kilka razy naprawiał mi auto, szczerze polecam, dobre ceny, gwarancja. mycha |
|
|
|
|
CYTAT Mazurkiewicz (AUTOWYMIAR)k/Unimetu, Mołoń - do tanich nie należą ale jakość MOŁOŃ !!! TAK - DO TANICH NIE NALEŻY !!!! ALE JAKOŚĆ POD PSEM !!!! PO 8 MISIĄCACH BLACHARKA MI RDZEWIEJE ,ŻE HEJ, SZCZELINY NIERÓWNE !!!! NIGDY WIĘCEJ DO NIEGO ! NIE POLECAM ! |
|