|
|
|
Witam. Gdzie w Stalowej Woli kupię lub zamówię suszarkę balkonową? Chodzi mi o taką przykręcaną do barierki balkonu, wystającą poza jego obrys pod kątem do płaszczyzny balkonu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ty, As, może lepiej zajmij się hydrozagadką.
W tym sęk, że nie do końca o takie suszarki mi chodzi, ta druga może jeszcze by była, ale mnie chodzi o taką prostą z trzech rurek spawaną, co to na każdym balkonie prawie jest zamontowana. |
|
|
|
|
pewnie "na rogu" na edukacji bedzie cos takiego :]
a jak nie to przecie mozna podjechac kupic 2 plaskowniki, albo nawiercic albo kupic z dziurami, przykrecic, nagiac dokladnie tyle ile pasuje i przeciagnac kawalek sznurka? mnie daleko do zlotej raczki ale to zadanie chyba nikogo przerosnac nie powinno ;] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Nie no, zadanie w sumie nie jest skomplikowane, akurat majsterkować lubię, ale myślałem, że może gotowce są takie, które na pewno wytrzymają jakiś okres czasu.
|
|
|
|
|
przecie taka z plaskownika to Ciebie przezyje, kup solidny ocynk albo pomaluj i predzej sie blok z plyty zawali, niz suszarka balkonowa zdupcy ;] w tamtym roku przeciazylem "solidny" bagażnik dachowy thule, okazalo sie ze sobie gnil, a pod ciezarem sie pokruszyl :] nie sadze ze suszarki balkonowe robia solidniejsze
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Może i dobrze prawisz kolego. Skoczę po niedzieli do Mrówkacza, zobaczę co tam za płaskowniki mają. Farbę antykorozyjną mam na balkon więc w sumie może i skorzystam z porady
|
|
|
|
|
można i po sumie wpasć 10-16czynne jak pamiętam
|
|
Dołączył: 30 Sty 2009r. Skąd: stalowowolunia Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Witam. Gdzie w Stalowej Woli kupię lub zamówię suszarkę balkonową? Chodzi mi o taką przykręcaną do barierki balkonu, wystającą poza jego obrys pod kątem do płaszczyzny balkonu. Dwa kątowniki 25 mm na boki, pręt gwintowany 10 na poprzeczkę, wiertarka, kątówka, parę śrubek w dłoń i ognia Jeśli nie masz dwóch lewych rączek ;) ogarniesz temat raz dwa |
|
|
|
|
Pręt gwintowany ok ale na niego dwie koszulki termokurczliwe bo pranie będzie nieciekawie wyglądac poodgniatane od gwintu
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Wobistal
2 kątowniki + wiertarka. Zestaw zrób to sam. |
|
Dołączył: 30 Sty 2009r. Skąd: stalowowolunia Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Pręt gwintowany ok ale na niego dwie koszulki termokurczliwe bo pranie będzie nieciekawie wyglądac poodgniatane od gwintu Pręt ma służyć tylko jako element konstrukcyjny, rozpórka na końcu kątowników. Do wieszania prania będą sznurki |
|
|
|
|
Mam do sprzedania taką suszarkę robiłem dla siebie i zostało mi materiału więc zrobiłem drugą. Jeśli jest ktoś nadal zainteresowany to proszę o kontakt.
Tel. 669986805 |
|
|
|
|
Ja już dziękuję, kupiłem kątowniki w Centrostalu i całkiem fajna mi wyszła. Ale dzięki za zainteresowanie
|
|