|
|
|
Moderowano przez: Jacek Masz kilkadziesiąt tematów o tym Jak Waszym zdaniem który lekarz ginekolog jest dobry?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
To już jest 8578783974896732637658624648262 temat o ginekologach.
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
|
|
|
nessie,weź Ty siebie po głowie postukaj młotkiem lepiej.Nie pomagasz to nie przeszkadzaj
|
|
Dołączył: 3 Kwie 2013r. Skąd: Stalowa Wola (podkar Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
iczka P.W
abra-kadabra. |
|
|
|
|
CYTAT nessie,weź Ty siebie po głowie postukaj młotkiem lepiej.Nie pomagasz to nie przeszkadzaj Odezwał się najmądrzejszy. Więcej wniosłam do tematu niż Ty. Posty nabijasz? Odczep się ode mnie Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
|
|
|
Ja posty nabijam?To Ciebie wszędzie pełno słonko
|
|
Dołączył: 3 Kwie 2013r. Skąd: Stalowa Wola (podkar Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
halooo można zamknąć ten temat bo niepotrzebnie zaraz zrobi się dyskusja na temat ilości i nabijania postów.
abra-kadabra. |
|
|
|
|
moryc nie przeginaj.
Zgadzam się z nessie. Wystarczy wpisać w wyszukiwarkę SM-->Forum-->hasło "ginekolog". Tematów jest ogrom. Ostatni może sprzed tygodnia. Nie przeginajcie już z tymi ginekologami ... Dajcie im odpocząć choć miesiąc. No chyba, że jutro ktoś zajdzie w ciążę i będzie potrzebował dobrego ginekologa. Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. /Gabriel Garcia Marquez |
|