|
![]() |
|
Moderowano przez: Jacek Masz kilkadziesiąt tematów o tym Jak Waszym zdaniem który lekarz ginekolog jest dobry?
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
To już jest 8578783974896732637658624648262 temat o ginekologach.
![]() Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
|
![]() |
|
nessie,weź Ty siebie po głowie postukaj młotkiem lepiej.Nie pomagasz to nie przeszkadzaj
|
|
Dołączył: 3 Kwie 2013r. Skąd: Stalowa Wola (podkar Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
iczka P.W
abra-kadabra. |
|
|
![]() |
|
CYTAT nessie,weź Ty siebie po głowie postukaj młotkiem lepiej.Nie pomagasz to nie przeszkadzaj Odezwał się najmądrzejszy. Więcej wniosłam do tematu niż Ty. Posty nabijasz? Odczep się ode mnie ![]() Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
|
![]() |
|
Ja posty nabijam?To Ciebie wszędzie pełno słonko
|
|
Dołączył: 3 Kwie 2013r. Skąd: Stalowa Wola (podkar Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
halooo można zamknąć ten temat bo niepotrzebnie zaraz zrobi się dyskusja na temat ilości i nabijania postów.
abra-kadabra. |
|
|
![]() |
|
moryc nie przeginaj.
Zgadzam się z nessie. Wystarczy wpisać w wyszukiwarkę SM-->Forum-->hasło "ginekolog". Tematów jest ogrom. Ostatni może sprzed tygodnia. Nie przeginajcie już z tymi ginekologami ... Dajcie im odpocząć choć miesiąc. No chyba, że jutro ktoś zajdzie w ciążę i będzie potrzebował dobrego ginekologa. Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. /Gabriel Garcia Marquez |
|