~~elwira | |
|
|
Obserwuję ogłoszenia cen mieszkań w Stalowej Woli. Sprzedający chcieliby uzyskać kwotę sprzed kryzysu. Są tacy, co "wołają" za metr kwadratowy trzy tysiące złotych. Moim zdaniem to lekka przesada. Mieszkamy w Stalowej Wólce.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~szukający | |
|
|
a mówili że ceny mieaszkań pójda w dół
|
|
|
~~esta | |
|
|
Dotkniętych kryzysem nie stać na kupno mieszkań...
Musisz zacząć zarabiać.. |
|
|
~~taka mała | |
|
|
Hi,
proponuję wybudować blok i sprzedawać chętnym po 600 zł za metr.... Kto za...? mala Ile lat musze pracowac na 2 pokoje? |
|
|
~~olo | |
|
|
CYTAT a mówili że ceny mieaszkań pójda w dół Jak se wybudujemy nowe osiedle... w stalowce potrzeba nowych inwestycji... nic sie nie buduje i tu jest problem...buduj dom... |
|
|
~~ziom | |
|
|
Mieszkania tanieja tam gdzie jest ich duzo wybudowanych i stoja i czekaja na kupujacych.
Widzisz w Stalowej jakies nowo wybudowane mieszkania ktore by czekały? |
|
|
~~123 | |
|
|
CYTAT Obserwuję ogłoszenia cen mieszkań w Stalowej Woli. Sprzedający chcieliby uzyskać kwotę sprzed kryzysu. Są tacy, co \"wołają\" za metr kwadratowy trzy tysiące złotych. Moim zdaniem to lekka przesada. Mieszkamy w Stalowej Wólce. elwirka ja mam do sprzedania za 2500 za m2 jak jesteś zainteresowana to napisz o tym na forum adres e- mail a skontaktuje się z tobą |
|
|
~~kupię mieszka | |
|
|
CYTAT a mówili że ceny mieaszkań pójda w dół spokojnie za 2600 można kupić, powyżej 3000 to chytrusy wołają ale nikt tyle nie da przecież |
|
|
~~haha | |
|
|
a rekord chyba to cena z tamtego tygodnia 3600 za m kw i to w płycie na Porębach
|
|
|
~~kupię mieszka | |
|
|
CYTAT a rekord chyba to cena z tamtego tygodnia 3600 za m kw i to w płycie na Porębach na Białym domach też wołają 3500 zł/metr - chyba ich pop**** lekko największe slumsy w Stalowej, tam to i za 1200 za metr bym nie kupił |
|
|
|
|
|
do 123
Jakiej wielkości jest to mieszkanie co chcesz sprzedać i na jakim osiedlu ?? |
|
Dołączył: 30 Sty 2009r. Skąd: stalowowolunia Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT na Białym domach też wołają 3500 zł/metr - chyba ich pop**** lekko największe slumsy w Stalowej, tam to i za 1200 za metr bym nie kupił Oj płaczki Ja też bym z chęcią kupił mesia S-classe z salonu za cenę nowego Punto Nie stać mnie więc nie kupuję i nie płaczę na necie, że drogo jest prosta sprawa Kuknijcie sobie na ofertę dla prawdziwych graczy http://www.otodom.pl/index.php?mod=show&insId=1884424 |
|
~~znawca | |
|
|
CYTAT CYTAT na Białym domach też wołają 3500 zł/metr - chyba ich pop**** lekko największe slumsy w Stalowej, tam to i za 1200 za metr bym nie kupił Oj płaczki Ja też bym z chęcią kupił mesia S-classe z salonu za cenę nowego Punto Nie stać mnie więc nie kupuję i nie płaczę na necie, że drogo jest prosta sprawa Kuknijcie sobie na ofertę dla prawdziwych graczy http://www.otodom.pl/index.php?mod=show&insId=1884424 hahaha, białe domy porównujesz z s-classe ? idź się gościu leczyć bo albo nie byłeś na białych domach albo uderzyłeś się w głowę za cenę którą wołają na necie za mieszkania na białych domach z palcem w dupie kupisz mieszkanie w punktowcach w Pławie czy chociażby w os. koło szkoły Trójki a różnica jednak jest |
|
|
Dołączył: 30 Sty 2009r. Skąd: stalowowolunia Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT hahaha, białe domy porównujesz z s-classe ? idź się gościu leczyć bo albo nie byłeś na białych domach albo uderzyłeś się w głowę za cenę którą wołają na necie za mieszkania na białych domach z palcem w dupie kupisz mieszkanie w punktowcach w Pławie czy chociażby w os. koło szkoły Trójki a różnica jednak jest Sam się puknij w głowę jeśli " aluzju nie paniał " Zrozum, że to ile wołają za mieszkanie a za ile sprzedają to dwie różne sprawy stąd moje porównanie do tych aut Wołają ok to ich sprawa Ja też mogę krzyczeć piątaka od metra za norę w rotacyjnym a że sprzedam ją po dwa za metr to już inna para kaloszy |
|