|
|
|
Macie jakieś ciekawe pomysł na ten szczególny dzień ?? podzielcie się
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Może lot balonem??? sama doświadczyłam i powiem Ci że wrażenia niesamowite...
|
|
|
|
|
CYTAT Macie jakieś ciekawe pomysł na ten szczególny dzień ?? podzielcie się sprawdź P.W. pozdrawiam |
|
|
|
|
CYTAT Może lot balonem??? sama doświadczyłam i powiem Ci że wrażenia niesamowite... A moze skocz z balonu bez spadochronu ? Bedzie niezapomniana chwila |
|
|
|
|
przejazd przez Stalówke czarnym BMW na blachach RNI - niezapomniane wrażenia
|
|
|
|
|
A Ty się będziesz oświadczał, czy forum? Nie wierzę że można być tak bardzo ograniczonym, żeby prosić o pomoc w tej sprawie w Internecie. Zobacz jak beznadziejne odpowiedzi uzyskałeś. Na miejscu Twojej dziewczyny głupio bym się czuła, gdybym znalazła Twojego posta tutaj.
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
|
|
|
Oj tam od razu się czepiasz, dobrze że zapytał skoro nie ma pomysłu, jakby miał pomysł to by nie pytał . Może poprostu zaproś ją na kolacje do siebie albo restauracji, zamist przekombinować. Powodzenia.
|
|
|
|
|
CYTAT A Ty się będziesz oświadczał, czy forum? Nie wierzę że można być tak bardzo ograniczonym, żeby prosić o pomoc w tej sprawie w Internecie. Zobacz jak beznadziejne odpowiedzi uzyskałeś. Na miejscu Twojej dziewczyny głupio bym się czuła, gdybym znalazła Twojego posta tutaj. oj tam oj tam beznadziejne, wyluzuj bo ci żyłka strzeli ... |
|
|
|
|
to zależy co lubicie robić, możesz się jej oświadczyć np. w moejscu w którym ją poznałeś, zabrać na jakiś romantyczny weekend albo rejs po Sanie hehe
|
|
|
|
|
Reiker,ty jakiś chory jestes z tymi emotikonkami.Skieruj się do przedszkola
|
|
|
|
|
Takie pierdoły piszecie, że aż szkoda czytać. Ogarnijcie i albo doradźcie koledze, albo dajcie sobie spokój. To już się żałosne robi...
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
|
|
|
Reiker,dej spokój bo ci nowe ostrzeżenia powyskakują,pilnuj się
|
|
|
|
|
CYTAT Macie jakieś ciekawe pomysł na ten szczególny dzień ?? podzielcie się Ja bym Ci poradził kupić jakieś bilety z Rzeszowa, Lublina, Krakowa czy Warszawy na weekend w jakieś fajne miejsce typu Barcelona, Rzym, Bergamo, czy do Belgii Koszty nie są wielkie, najwyżej troszkę skromniejsze wesele będziecie mieć i jakiś wójek mniej wódki się napije ale za to wspomnienia zostają Poudawaj wyczerpanego pracą, że musisz się odstresować i wyjechać na weekend gdzieś. Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niegodziwości, której nie popełniłby PiS, kiedy pojawi się zagrożenie w postaci utraty władzy. |
|
Dołączył: 3 Kwie 2013r. Skąd: Stalowa Wola (podkar Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
ostatnio samolot latal z napisem reklama w powietrzu... moze napis z oswiadczynami.
abra-kadabra. |
|
|
|
|
Dziękuję wszystkim za propozycje ale niestety nie skorzystam z żadnej z nich A to dlatego że wpadłem na pomysł żeby oświadczyć się na ... Giewoncie Oboje lubimy góry więc myślę że to dobry pomysł Pozdrawiam wszystkich
|
|