|
|
|
Dziewczyny uważacie, że w Stalowej jest wystarczający wybór sukien ślubnych? Salony, które oferują suknie zaspokajają wasze potrzeby? czy może przydałby się nowy salon? Dzięki z góry za konkretne odpowiedzi a za odpowiedzi nie na temat bardzo dziękuje i darujcie sobie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sama myslałam o otworzeniu takiego biznesu... jednak nie wiem czy u nas jest az takie zapotrzebowanie na to... choc z drugiej strony coraz wiecej paniej mlodych jezdzi do rzeszowa w poszukiwaniu sukni, czy do Lublina. Sama jestem po takim małym maratonie z przyjaciolką po salonach. I wiem jedno... Brakuje salonu ktory jest przestronny i miałby wiecej niz 10 modeli sukni do zaoferowania.!!! a do tego fajnie by było móc kupić tez w takim salonie sukienki da drużek... albo moc uszyc.)
|
|
|
|
|
CYTAT sama myslałam o otworzeniu takiego biznesu... jednak nie wiem czy u nas jest az takie zapotrzebowanie na to... choc z drugiej strony coraz wiecej paniej mlodych jezdzi do rzeszowa w poszukiwaniu sukni, czy do Lublina. Sama jestem po takim małym maratonie z przyjaciolką po salonach. I wiem jedno... Brakuje salonu ktory jest przestronny i miałby wiecej niz 10 modeli sukni do zaoferowania.!!! a do tego fajnie by było móc kupić tez w takim salonie sukienki da drużek... albo moc uszyc.) no i tu jestes w bledzie kolezanko bo jest taki salon w stalowej niedaleko hali targowej nazywa sie cienderella na okulickiego na dole sa fajne garnitury a u gory masa sukien slubnych mozna kupic gotowa mozna uszyc sobie jaka sie chce jak rowniez sukienki dla druzek
czasami tu bywam |
|
|
|
|
A tak przy okazji jaki jest koszt wypożyczenia sukni ślubnej w Stalowej Woli?
|
|
|
|
|
no widzisz... muszę tam zaglądnać. Ja byłam w takim wiekszym miescie... Lublin. Trochę się zawiodłam. nie znalazłam nic dla siebie... No może jedna moglabym ewentualnie zakupic. ale ceny tego typu imprezy tez sa nieziemskie
|
|
|
|
|
Bardzo proszę na temat pisać nie interesuje mnie tutaj reklama innych salonów
|
|
|
|
|
Witajcie, ja też jestem na świeżo, bo w ostatnim tygodniu przeszłam 4 salony sukien ślubnych w Stalowej. Uwierzcie mi, że nie mam wygórowanych wymagań a w tych 4 salonach znalazłam może ze dwie suknie w których nie wstydziłabym się wyjść w dniu ślubu. Wniosek taki, że jest bardzo mały wybór, kilka modeli na wystawie i to wszystko.
Co do wspomnianego salonu Cindrella, gdzie również zajrzałam, modele nie ciekawe, owszem suknie są z Gali ale bardzo mało modeli. Zaciekawił mnie jestem z katalogu, ale co z tego skoro nie mogłam go przymierzyć. Dla mnie jako przyszłej panny młodej, pozostaje tylko wyjazd do Rzeszowa |
|
|
|
|
Kolejna osoba bez wykształcenia pragnie zaczepić się o coś, o czym nie ma zielonego pojęcia? Jestem na nie
Taki sklep powinien prowadzić pasjonat, który wie "co w trawie piszczy", przede wszystkim kompetentny w dziedzinie jaką jest moda i praca z klientem. Sklep takiego człowieka będzie miał prawo bytu. A nie osoba, która jest chociażby bezczelna na forum. Współczuję niedoszłym klientom Też im będziesz wymyślała otyłość? Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
|
|
|
CYTAT Witajcie, ja też jestem na świeżo, bo w ostatnim tygodniu przeszłam 4 salony sukien ślubnych w Stalowej. Uwierzcie mi, że nie mam wygórowanych wymagań a w tych 4 salonach znalazłam może ze dwie suknie w których nie wstydziłabym się wyjść w dniu ślubu. Wniosek taki, że jest bardzo mały wybór, kilka modeli na wystawie i to wszystko. Co do wspomnianego salonu Cindrella, gdzie również zajrzałam, modele nie ciekawe, owszem suknie są z Gali ale bardzo mało modeli. Zaciekawił mnie jestem z katalogu, ale co z tego skoro nie mogłam go przymierzyć. Dla mnie jako przyszłej panny młodej, pozostaje tylko wyjazd do Rzeszowa Miejmy nadzieje, że już nie długo taki wyjazd do Rzeszowa nie będzie potrzebny |
|
|
|
|
CYTAT a za odpowiedzi nie na temat bardzo dziękuje i darujcie sobie CYTAT Bardzo proszę na temat pisać nie interesuje mnie tutaj reklama innych salonów No tak, przecież kicia26 to mistrzyni odpowiadania na temat: http://stalowemiasto.pl/forum/forum.php?mode=pokaz_posty&id=726138&str=1 |
|